Brak mi słów po prostu..w ogóle nie jest straszny, nie trzyma w napięciu, nudny i zastanawia mnie tylko to po co go kręcili...
nareszcie ktoś napisał prawdę - najbardziej beznadziejny film na jaki ludzie mnie namówili. po prostu jest tak żałosny... a jeszcze bardziej żałosne jest to że wszyscy piszą że "film jest zajebisty". po prostu porażka :/
I z tym się zgodzę. Zwykłe potworki chodzące i jedzące ludzi. Co w tym strasznego - nie wiem.
mnie ten film 100 razy bardziej śmieszył. jak tylko widziałam tego z siekierką to wybuchałam śmiechem, a wszyscy do mnie 'cicho! fajny moment jest!'. po prostu żal
Jeśli tak, to co dla was jest straszne? ;) Mi tam się podobał, tzn. nie był zły. O może tak ;]. Dałabym 5/10 ;)
A jak lubicie 'słynne' "Milczenie owiec" to na prawdę chyba wolicie komedie od horrorów, bo wg muaa jest to o wiele gorsze od tego.;P Hopkins jako doktorek w mascee. Nic bardziej prawdziwego ;D (oczywiście bez "Hannibal.Rising.", bo to to jest boskie. I ... nie ma tam Hopkinsa, bo ten to już mnie nudzi) ;>
POZDRAWIAM WAS CIEPŁOO ;**. LOL
'Milczenie owiec' nie uważam za jakieś straszne. moim zdaniem to jest po prostu naprawdę dobry film.
pozdrawiam zagorzałych fanów filmów tak supcio jak 'Droga bez powrotu' :]
Właśnie, bo najlepszy w tym filmie był ten kolo co biegał i śmiał się jak palant;)komedia, a nie horror!
moze ochłodzę atmosfere
jednym sie podoba innym nie, ale trzeba przyznać że jeśli chodzi o filmy o tematyce jak wspomniałem w innym temacie "zarżnij, zabij, wypruj flaki" to ten wcale nie wypada tak źle. wystarczy spojrzeć na El Muerto albo na Toksycznego Mściciela XD
ten film w porównaniu z innymi o tej tematyce ma coś w sobie... to jeden z nielicznych filmów tego typu co mi sie podobał. może nie od razu zachwycił ale podobał.
taki mój mały przepis: zanim ocenisz film, porównaj go z innymi podobnymi
Koszmarnie beznadziejny film. Zero klimatu, zero napięcia, zero gry aktorskiej, zero efektów. Jeden z tych filmów, podczas których bardziej interesowała mnie zawartość kanapki którą jadłam w trakcie oglądania niż sam film. Usłyszałam jedną dobrą opinię więc podjęłam się oglądnięcia i mimo moich dobrych chęci, tego nie da rady strawić z niczym. Siedząc przed ekranem myślałam tylko i wyłącznie o tym, żeby wreszcie zobaczyć napisy końcowe, bo szkoda mi zmarnowanego czasu. Dobrnęłam do końca tylko i wyłącznie z tego względu, żeby móc sprawiedliwie ocenić całość i z czystym sumieniem, dużymi literami - NIE POLECAM.
Ewentualnie jeżeli ktoś jest bardzo napalony na bandę przygłupich nastolatków zagrożonych w lesie na odludziu to proszę bardzo. Aczkolwiek istnieje parę dużo lepszych filmów o podobnej tematyce.
Brak jakichkolwiek skrupułów i dosadną opinię zawdzięczam tej oto właśnie "produkcji".
Tym bardziej jestem zbulwersowana faktem, że ktokolwiek mógł ten film określić jako zdatny do obejrzenia.
czyly w skrócie - nie podobało Ci sie :) a żeby Ci udowodnić że film jest zdatny do obejrzenia to obejrz sobie El Muerto :* :)
Film jest świetny! :D
Skoro waszym zdaniem jest do bani, to jaki horror wam się bardzo podobał?
Proszę o podanie tytułu, zobaczymy co uważacie za straszne... Nędzną "Piłę"? Czy "Teksańską masakrę..." ?
REC, Szósty zmysł, Egzorcysta, Dziecko Rosemary, Coś, Infekcja, Reinkarnacja... długo moge tak :P :)
Chyba gówniany klimat. Wyłączyłem ten film po 50 min projekcji i sie tak zastanawiam. Gdzie ten klimat czy napięce które wszyscy tak wychwalają. Osoby które tak piszą chyba nieoglądały prawdziwych horrorów z klimatem. Naprawde brak mi słów jak ocenic ten film. Juz pominę fakt że fabuła jest bezmyślna ale ten caly scenariusz ktory nie trzyma sie kupy, uniemożliwia (przynajmniej mi) wyczekac do zakonczenia. 1/10