Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Nie wiem jak dla was, ale jak dla mnie to bardziej jest komedia niż horror ;) Fajnie się go ogląda i ma fajne zakońcenie, ale nie ma w nim nic, czego można by się bać. Wręcz przeciwnie, myślałam, że umrę ze śmiechu ilekroć pokazywali któregoś z tych zmutowanych, albo jak jeden z nich się zaczynał śmieć ;D

ocenił(a) film na 9
switkowna13

Ogólnie fajny film, ale mogło być bardziej strasznieee

patti93

Tak, bo film sam w sobie jest genialny ;D I jest strasznie szczegółowy.

switkowna13

taak xD albo jak mieli przejść niezauważeni przez las a schowali się w wieżyczce i zapalili światło xDD
a ten jeden kolo też był mocny xD
wyj**** się z drzewa i śmieje się xDD

w 100% się zgadzam xD to jest komedia! xD

ocenił(a) film na 4
switkowna13

Niektóre komedie nie potrafią mnie tak rozśmieszyć jak "Droga bez powrotu" :D Ale dwójka była zdecydowanie bardziej zabawna więc polecam (między innymi scenę zbliżenia mutantów :) hahaha :D

Kasik_18

I właśnie tu jest problem, bo bardzo bym chciała zobaczyć drugą część, ale niestety nie mogę jej nigdzie znaleźć ;(

ocenił(a) film na 10
switkowna13

Komedia? haha idiota Może horror to nie był, ale z komedią to już totalnie zero ma wspólnego! Bardziej thriller.

ocenił(a) film na 4
adikkce

Idiota może stwierdzić że taka produkcja jak "Droga bez powrotu" może być odebrana przez zdrowo myślącego widza jako thriller... Ten film wywołuje napięcie, które może być porównywalne do napięcia przedmiesiączkowego... Osobiście ubawiłam się na tym filmie w przeważającej części z powodu jego głupoty, i cieszę się, że jest osoba, która podziela moją opinię...