SUPER FILMIK! DUŻO LUDZI GO KRYTYKUJE, ALE JEST NAPRAWDĘ DOBRY! CAŁY CZAS TRZYMA W NAPIĘCIU, PARĘ RAZY MOŻNA SIĘ NAPRAWDĘ NIEŹLE WYSTRASZYĆ. DOBRA GRA AKTORÓW I NIEZŁY KLIMAT. PIĄTKOWE POPOŁUDNIE SPĘDZONE PRZY NIM NA PEWNO NIE BĘDZIE STRACONE. SERDECZNIE POLECAM!
Mi sie ten film średnio podobał... może dlatego, że nie mogłam się powstrzymać i obejrzałam go rano..... niektóre sceny sa naprawde fajowe(prawie z fotela spadla :p heheh). Gra aktorów wysmienita szczególnie tej co straciła głowe na drzewie i Elizy
zmienilam zdanie obejrzal jeszce raz w nocy i mi sie podobal
na pewno jest lepszy od tej teksanskiej masakry
Rany, czy my ogladalismy ten sam film ?? spedzilam przy nim wlasnie piatkowe popoludnie i wynudzilam sie za wszystkie czasy, film jest przewidywalny i tylko na poczatku cos sie dzieje, a po za tym yto mam niemale wrazenie ze te mutanty to sa orki z Wladcy... ogolnie film nie wiem dlaczego wlasnie wladce mi przypomina... ale jak pisalam, to nie jest nic ciekawego i nic strasznego, a gra tego gostka co przezyl to juz mnie w ogole rozbroila, facet chodzi z jedna mina przez caly film !! Wiec film napewno super nie jest :/