Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

SUUUPER!!!

ocenił(a) film na 10

SUPER FILMIK! DUŻO LUDZI GO KRYTYKUJE, ALE JEST NAPRAWDĘ DOBRY! CAŁY CZAS TRZYMA W NAPIĘCIU, PARĘ RAZY MOŻNA SIĘ NAPRAWDĘ NIEŹLE WYSTRASZYĆ. DOBRA GRA AKTORÓW I NIEZŁY KLIMAT. PIĄTKOWE POPOŁUDNIE SPĘDZONE PRZY NIM NA PEWNO NIE BĘDZIE STRACONE. SERDECZNIE POLECAM!

PrzEm_2

Mi sie ten film średnio podobał... może dlatego, że nie mogłam się powstrzymać i obejrzałam go rano..... niektóre sceny sa naprawde fajowe(prawie z fotela spadla :p heheh). Gra aktorów wysmienita szczególnie tej co straciła głowe na drzewie i Elizy

_Juli_

zmienilam zdanie obejrzal jeszce raz w nocy i mi sie podobal
na pewno jest lepszy od tej teksanskiej masakry

PrzEm_2

Rany, czy my ogladalismy ten sam film ?? spedzilam przy nim wlasnie piatkowe popoludnie i wynudzilam sie za wszystkie czasy, film jest przewidywalny i tylko na poczatku cos sie dzieje, a po za tym yto mam niemale wrazenie ze te mutanty to sa orki z Wladcy... ogolnie film nie wiem dlaczego wlasnie wladce mi przypomina... ale jak pisalam, to nie jest nic ciekawego i nic strasznego, a gra tego gostka co przezyl to juz mnie w ogole rozbroila, facet chodzi z jedna mina przez caly film !! Wiec film napewno super nie jest :/

użytkownik usunięty
PrzEm_2

Dla mnie ten film był bomba!!! już dawno nie oglądałam horrorów a ten strasznie mi się spodobał.przed chwilą skończyłam go oglądać(23.15) a jeszcze mi emocje nie puściłynajgorszy był początek a najlepszy koniec.polecam każdemu.anka__o2.pl