Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70548
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Naprawdę bardzo dobry horror mnóstwo mięsa, krwi , nie karzy wytrzyma to. Ciekawie zrobiony film . Świetne zagrane role , wspaniali aktorzy jak zawsze w horrorach tego typu ładne dziewczyny. Jestem pełen podziwu dla aktorów którzy odegrali role ludożerców. Wielkie ukłony dla reżysera i twórcy tego filmu Proszę o więcej. Wiem że będą przeciwnicy i zaraz będą mnie gromić że takie tam........ że się nie znam. Wolno im, dla mnie jest to film na pełną 10 i koneserzy horrorów i nie tylko powinni mieć go w swojej kolekcji .

sebastiannycz

Bywają znacznie bardziej krwawe. Film bardzo mi przypomina ''Wzgórza mają oczy'' i pewnie dlatego mi się podobał. Majtersztyk to to nie jest, ale czasu spędzonego podczas oglądania ''Drogi bez powrotu'' nie uważam za stracony i z chęcią obejrzę trzy kolejne części

ocenił(a) film na 10
Masterofcinema

Cisze się ze też tak ,myślisz dziekanuję za wpis i pozdrawiam. Zapraszam do grona moich przyjaciół .

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

zgadzam sie z wami film jest bomba , ale szkoda ze troche krotki mogliby troche pokazac wiecej cos o tych 3 braciach

ocenił(a) film na 10
sebusspox

Nikt Cię nie będzie gromił, napisałabym to samo co Ty, ale wole tego nie robić, bo zawsze sie trafią osoby, które "zjadą" człowieka za to, że film jest mało ambitny i jestem "zbyt pusta", że takie kino mi się podoba. Mi film podobał się bardzo, jest niezmiernie podobny do "Wzgórza mają oczy". Z chęcią obejrzę kolejne trzy części, podobno 1 i 2 sa dobre, a 3 i 4 to dno. Nie wiem, bo nie oglądałam. Sebastiannycz - może wymienimy się jakimiś fajnymi horrorami? Lubie te, które od początku do końca trzymają w napięciu i brakuje w nich nudnych przerywników. Z tego co widzę, masz podobny gust do mojego ;).

ocenił(a) film na 9
Masterofcinema

Pierwszą część obejrzałem kiedyś w telewizji i długo zapadła mi w pamięci, więc obejrzałem drugi raz z taką samą chęcia i muszę powiedzieć, że jest po prostu mega.
Co do następnych części, to odradzam, gdyż nie chciałbym żebyście stracili czas na oglądanie usilnie kręconych sequelowych niewypałów.
Pozdrawiam, miłośnik pierwszej części Wrong Turn :))

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

dobry, to jeden z moich pierwszych horrorów, więc na długo utkwi mi w pamięci:) i oczywiście pierwsza część- NAJ ^^

użytkownik usunięty
sebastiannycz

Kurde, ja tego nie widzę ;D
Totalna rzeźnia - a jeśli to jedyne co może być "straszne" w horrorze, to absolutnie i nieodwołalnie spada na najniższe miejsce w moim własnym hmm... rankingu.
Oczywiście każdy jak woli, nikogo tu nie będę przezywać czy zmuszać, ale szkoda, że film, który po tytule bardzo mnie zachęcił okazał się zwykłą masakrą na cały ekran.
I tak, bardzo przypomina mi "Wzgórza mają oczy", który oglądnęłam, ale tylko pierwszą część. Za resztę się nawet nie zabierałam, bo wydawał mi się jednak bardzo kiepski, a druga i trzecia część to powtórka pierwszej tylko z innymi aktorami. Uważam, że takie filmy już były i to tani sposób na "wybicie się".
Ale, to moja opinia i doskonale wiem, jak to jest, gdy ktoś zwyzywa cię i to ostro tylko za to, że film ci się podoba lub nie. Dlatego tego unikam i również proszę o wyrozumiałość ;)