Czy ktoś mi powie, czy ktoś widział kiedykolwiek na TVN inną część "Ducha" niż pierwszą część? Pierwsza część leci chyba już po raz piaty wciągu ostatnich 5 lat, a dwóch pozostałych nie emitowano już od dawna-chcę je obejrzeć. A tak poza tym, niech mi ktoś wytłumaczy, czy naprawdę wielkim problemem jest emitowanie wszystkich sequeli jedne po drugim, a nie w odstępach 3 lat??? Jakoś Polsat mógł emitować "Omena" jedną część po drugiej-całą trylogię, i nie było problemów. Chociaż nasza telewizja jest o dupę strzelić-nic dodać, nic ująć
Nie, z tego co pamięatm, to zawsze puszczają tylko pierwszą część na TVN. Leciała już chyba 4 lub 5 razy! Mogliby puścić 2 i 3. Co do telewizji to masz rację. To kretyństwo! Dla przykładu powiem Ci, że dziś na TVP1 będzie emitowany "Egzorcysta 2 - Heretyk", mimo, iż wcześniej nie leciała "jedynka". Niedawno również puścili w TVP 2 "Laleczkę Chucky 2", jakieś 3 tygodnie potem "Laleczkę Chucky 3", a gdzie "jedynka", "czwórka" i "piątka"??? Oczywiście wszystkie widziałem ale liczy się sam fakt, że powinni puszczać wszystkie części sagi po kolei!!! Tak ja np. "Omena" w Polsacie.
Pzdr!
Tylko Polsat z "Omenem" stanął na wysokości zadania!! Chociaż, nieraz tak przeglądam gazetę i widzę, że w piątkowe i sobotnie noce są puszczane tak badziewne filmy, wygrzebane gdzieś z głębokiej półki, że zastanawiam się, czy to ktoś w ogóle ogląda. A tak poza tym, to jak niedawno Egzorcysta" z 1973 roku leciał na TVN, to "Egzorcysta 3" puszcza tylko Polsat, zaś "Egzorcystę:Heretyka 2" emituje Jedynka, po raz drugi, bo ostatnio leciała jakoś z 1,5 roku temu, tyle, że w niedzielę...I jak tu nie narzekać na telewizję???
Tak na marginesie to seria "omen" liczy cztery części i Polsat puszczał "Omen IV: Przebudzenie", ale coś po północy leciał.
Trochę czasu minęło, ale ja się wtrącę, że polsat, czy nawet tvp emitują zawsze kolejne części, pomijając pierwszą, np. bridget jones (tvp1), aniołki charliego i pamiętnik księżniczki (polsat)