Duch

Poltergeist
1982
6,9 40 tys. ocen
6,9 10 1 39719
6,7 26 krytyków
Duch
powrót do forum filmu Duch

ocenił(a) film na 10

Czy ktoś mi powie, czy ktoś widział kiedykolwiek na TVN inną część "Ducha" niż pierwszą część? Pierwsza część leci chyba już po raz piaty wciągu ostatnich 5 lat, a dwóch pozostałych nie emitowano już od dawna-chcę je obejrzeć. A tak poza tym, niech mi ktoś wytłumaczy, czy naprawdę wielkim problemem jest emitowanie wszystkich sequeli jedne po drugim, a nie w odstępach 3 lat??? Jakoś Polsat mógł emitować "Omena" jedną część po drugiej-całą trylogię, i nie było problemów. Chociaż nasza telewizja jest o dupę strzelić-nic dodać, nic ująć

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Przemek

Nie, z tego co pamięatm, to zawsze puszczają tylko pierwszą część na TVN. Leciała już chyba 4 lub 5 razy! Mogliby puścić 2 i 3. Co do telewizji to masz rację. To kretyństwo! Dla przykładu powiem Ci, że dziś na TVP1 będzie emitowany "Egzorcysta 2 - Heretyk", mimo, iż wcześniej nie leciała "jedynka". Niedawno również puścili w TVP 2 "Laleczkę Chucky 2", jakieś 3 tygodnie potem "Laleczkę Chucky 3", a gdzie "jedynka", "czwórka" i "piątka"??? Oczywiście wszystkie widziałem ale liczy się sam fakt, że powinni puszczać wszystkie części sagi po kolei!!! Tak ja np. "Omena" w Polsacie.

Pzdr!

ocenił(a) film na 10
Przemek

Tylko Polsat z "Omenem" stanął na wysokości zadania!! Chociaż, nieraz tak przeglądam gazetę i widzę, że w piątkowe i sobotnie noce są puszczane tak badziewne filmy, wygrzebane gdzieś z głębokiej półki, że zastanawiam się, czy to ktoś w ogóle ogląda. A tak poza tym, to jak niedawno Egzorcysta" z 1973 roku leciał na TVN, to "Egzorcysta 3" puszcza tylko Polsat, zaś "Egzorcystę:Heretyka 2" emituje Jedynka, po raz drugi, bo ostatnio leciała jakoś z 1,5 roku temu, tyle, że w niedzielę...I jak tu nie narzekać na telewizję???

ocenił(a) film na 8
Przemek

Tak na marginesie to seria "omen" liczy cztery części i Polsat puszczał "Omen IV: Przebudzenie", ale coś po północy leciał.

ocenił(a) film na 8
silenthill4

Trochę czasu minęło, ale ja się wtrącę, że polsat, czy nawet tvp emitują zawsze kolejne części, pomijając pierwszą, np. bridget jones (tvp1), aniołki charliego i pamiętnik księżniczki (polsat)

ocenił(a) film na 8
Przemek

Teraz możemy pogratulować TVP. Trzy "Psychozy" w ciągu trzech kolejnych tygodni i to w dobrej kolejności. Brawa dla publicznej i oby tak dalej. :)