Duchu, do dzieła!

Carry On Screaming!
1966
6,7 468  ocen
6,7 10 1 468
Duchu, do dzieła!
powrót do forum filmu Duchu, do dzieła!

według TVP z 1995 która emitowała ten film pod tym tytułem.
są przesłanki ze według starszych emisji ten film występował pod tytułem:
Wilkołaku do dzieła!

poszukuję wersji z lektorem, jak posiadasz gdzieś na starym vhs'ie kopię z TV, napisz, dogadamy się!

michael_69

Hej. Właśnie znalazłem Twoją informację o poszukiwaniu tego filmu z lektorem. Nie wiem tylko czy sprawa nadal jest aktualna, jeśli tak to możemy pogadać. Sprawa jednak wygląda tak, że zrobiłem kiedyś z tego HVS (nagranie z Tvp 2) coś w rodzaju DVD a raczej "divix'a" i "waży" to niestety 4.37 GB. Jakość nagrania nawet całkiem fajna, ale jak to przesłać - na maila za duże. Może masz jakiś pomysł ? A może znasz jakiś skuteczny sposób na zamianę ścieżek dźwiękowych w plikach Avi ? Jeśli tak to chętnie skorzystam z rady, mam bowiem kilka pozycji czekających na taki manewr. Mógłbym wtedy zrobić dźwięk jako Mp3. Jest jednak mały problem bo to co mam trwa 93 min zaś to co jest w 'sieci' trwa 2-3 min dłużej i może obraz z dźwiękiem się nie zgadzać. Tak czy siak czekam na informację. pozdrowionka.

Jerzy_Malkiewicz_filmweb

Nie rozumiem dlaczego nie dostałem powiadomienia o twoim wpisie. Dziś po roku mam dobrą wiadomość otóż film jest dostępny już zrobiony w mkv obraz żyleta waga 2.64GB czas 96min.

michael_69

Aaaa oczywiście wiesz gdzie szukać:) takie zwierzątko z długimi ząbkami :D

Jerzy_Malkiewicz_filmweb

Może was to zainteresuje, leci na Red Carpet HD.