PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18898
2,5 4 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

ale gniot

użytkownik usunięty

oprócz tego że to jeden wielki gniot, potwory wyglądają jak przeciwnicy w rajtuzach (Zergi) z Power Rangers (serial który leciał na polsacie) to nie
da się słuchać filmu bo muzyka brzmi jakby ktoś grał na pile. masakra wielki zawód. film do dupy jak stantham mógł wystąpić w czymś takim. fe bluxnierstwo ble.

ocenił(a) film na 5

Nie ma to jak rozbudowana krytyka. A więc powtarzam po raz n-ty. Zrąbana muzyka to wina pirackiej wersji filmu, a nie twórców. A potwroy wyglądają naprawdę dobrze więc sam nie wiem do czego pijesz. I to nie żadne zergi tylko krogi.

użytkownik usunięty
wojto16

wiem ze to krogi, tylko napisałem ze wyglądaja jak Zergi.

ocenił(a) film na 2

Dzisiaj oglądałem, muzyke nie była taka zła film w sumie też nie :) trochę mnie śmieszyło, że bumerangiem rzucał ale to czepianie się niczego...
A potwory wyglądają jak z Dungeon Siega, więc nie wiem czemu narzekacie.
Szkoda, że ratował żonę gdyby ona zgineła a dziecko zostało porwane byłby lepszy efekt.

ocenił(a) film na 3

potwory ja z Power rangers, mi równiez to przyszło na myśl.

ocenił(a) film na 5
Luki

Oczywiscie powiesz to dyrektorowi Gas Powered Games. Wiedz, że to nie wina twórców tego filmu, że potwory tak wyglądaja tylko twórców gry. Więc na nich za należy sypac gromy.

ocenił(a) film na 2
wojto16

Nie wiem z gustami się nie dyskutuje, ale ja akurat oglądałem film w dvdripie z głosem AC3 i naprawdę słuchać się tego nie dało, co w połączeniu ze słabym aktorstwem, fatalnymi efektami-sorry, orki(jeżeli to są orki, bo widząc ,że one kopią pod ziemią szybciej niż biegają to może były to jakieś super krety) wyglądają jak faceci w pobrudzonych dresach lub kalesonach z maskami na halloween. Do tego Elfy Tarzany na lianach i szczyt głupoty czyli super ekipa ninja-paladynów jako straż króla. Nawet sceny walk wyglądały gorzej niż w Ogniem i Mieczem.

Uwe Boll nie zawiódł, za naprawdę niezłą kasę- nakręcił super mega gniota.
I jest to w sumie dziwne bo poprzedni gniot "BloodRayne" za około 20baniek był lepszy(przynajmniej dało się obejrzeć do końca bez przewijania)

2/100 jedyny plus tego filmu to naprawdę fajna sceneria i krajobrazy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1

Właśnie jestem w trakcei oglądania tego filmu i po pierwszej płycie nie mogłem wytrzymac i musze napisać ten komentarz jako fan filmów wszelakiego rodzaju ale szcwególnie fantasy powiem tyle że większego shitu naprawde nie widziałęm jeszce w życiu nie będe omawiał żadnych aspektów tego filmu bo szkoda czasu tak samo jak aktoró którzy zgodzili się grać w tym filmie ehh pozdrawiam

yogurt_yo

film jest tak żenujący, że wyłączyłem go po 40 min oglądania...ja nie wiem jak Uwe zatrudnił takich znanych aktorów jak Statham, czy Liotta do takiego gniota, przecież to woła o pomste do nieba takie filmy, budżet 70 mln i taki syf wykroić to tylko potrafi Uwe...on ma wogóle jakiś dar do partolenia filmów...1/10 nic w tym filmie nie jest dobre...

ocenił(a) film na 2
Belzebubich

właśnie coś mi się zdaje że z połowe lub ciut więcej z tych 80 baniek to poszła na gażę dla aktorów..... choć taki "Powrót Króla" był raptem o 10 baniek droższy, a po tylu latach to jeden z najlepszych filmów w historii(ale się zapędziłem porównując gnioty uwe z wielką Trylogią Jacksona)

ocenił(a) film na 5

Zgadzam się w 100%. Te potwory to faktycznie "kitowce" z Power Rangers :) Przez cały film nie widać nawet jednej kropli krwi a trup się ściele równo. Muzyka jest beznadziejna (w pirackiej wersji jest jeszcze gorzej. Jak widać dobra obsada i całkiem niegłupie efekty specjalne to nie wszystko :(

szychu

no tak muzyka była okrutna o ile można to nazwać muzyką albo ścieżką dźwiękową..
Ale choć czytając nieraz niektóre komentarze możemy się uświadomić w jakim popapranym świecie żyjemy ...
"Przez cały film nie widać nawet jednej kropli krwi" to jest chore
skąd tacy ludzie się biorą czy wszystko musi się skłaniać tylko do brutalnego zabijania -mało tego już na świecie jest ...

Witam.
film obejrzalem z ciekawosci i przyznaje ze niestety jest slaby.

widac ze aktorzy imo sie staraja, ale np efekty specjalne kiepskie, o tych zorgach czy jak im tam, nie mowiac.

Jason Statham zdecydowanie bardziej mi pasuje do filmow akcji, typu Transporter (Transporter 2 juz moim zdaniem slabszy sporo przez akcje typu: dziewczyna z pistoletow maszynowych nie moze przebic sie przez zwykle drzwi w przychodni lekarskiej, ale z tych samych w 5seknd zestrzeliwuje helikopter)

pomysl moze i ciekawy, jednak wykonanie kiepskie a szkoda, dawno juz nie ogladalem ciekawego filmu fantasy, moglby sie ktos pokusic o zekranizowanie Dragon Lance:P