Oczywiście w kinematografii takie pomysły już były.
Ale z 2 mężczyznami. Natomiast tutaj mamy 5 panów.
Matka puszczała się z pięcioma facetami, praktycznie jednocześnie i nie wie, kto jest ojcem jej dziecka. Na dodatek, przedstawione jest to jako coś śmiesznego.
Dla kogo się pytam ? Dla matki ? A może dla dziecka ?
Smutne bo promowane.
Do czego to doszło żeby kobieta mogła uprawiać seks z kim chce?
A jeszcze żeby z tego przyjemność czerpała? no wstyd po prostu.
Kobieta ma szybko szukać męża, dzieci narodzić gromadke i o gospodarstwo dbać! a nie tam seksy jakieś sobie wymyślają.
No... ja też nie mam pojęcia jak można zle mówić o szma... tzn wyzwolonej kobiecie, dumnej silnej itp, która puszcza się z pięcioma facetami na raz bez zabezpieczenia. Tfu na ten wielki i zły patriarchat, na zasady moralne też tfu.
Tak między nami to wina globalnego ocieplenia... na bank.
Zawsze trafią się tacy krety... tzn prawi moralnie ludzie ja ty, którzy najchętniej by ubrali kobietom chusty na gęby i najlepiej w kuchni zamknąć.
Mają uprawiać seks z kim chcą i kiedy chcą? A tfu!!! kto to widział!!! Przecież to my powinniśmy ustalać co kobietom wolno a co nie w ich prywatnym łóżku!!!
Proponuje ci zabierać rodzinke i wy-pie-rdalać do arabów. Z nimi się dogadasz, oni mają podobne poglądy do twoich pajacu.
Ptomek i daw123 - dwa smutne incele, dla których jedyny sposób żeby sobie ulżyć to wylewanie pomyj na kobiety.
Ale mi pojechałeś! Przez stulecia się nie podniosę. Cofam to o wylewaniu pomyj - tego też nie potrafisz.