PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=793523}

Dwie godziny od Paryża

A 2 heures de Paris
2018
4,9 389  ocen
4,9 10 1 389
Dwie godziny od Paryża
powrót do forum filmu Dwie godziny od Paryża

Oczywiście w kinematografii takie pomysły już były.
Ale z 2 mężczyznami. Natomiast tutaj mamy 5 panów.
Matka puszczała się z pięcioma facetami, praktycznie jednocześnie i nie wie, kto jest ojcem jej dziecka. Na dodatek, przedstawione jest to jako coś śmiesznego.
Dla kogo się pytam ? Dla matki ? A może dla dziecka ?
Smutne bo promowane.

ptomek69

Do czego to doszło żeby kobieta mogła uprawiać seks z kim chce?
A jeszcze żeby z tego przyjemność czerpała? no wstyd po prostu.

Kobieta ma szybko szukać męża, dzieci narodzić gromadke i o gospodarstwo dbać! a nie tam seksy jakieś sobie wymyślają.

BartasBartas

No... ja też nie mam pojęcia jak można zle mówić o szma... tzn wyzwolonej kobiecie, dumnej silnej itp, która puszcza się z pięcioma facetami na raz bez zabezpieczenia.  Tfu na ten wielki i zły patriarchat, na zasady moralne też tfu. 
Tak między nami to wina globalnego ocieplenia... na bank.

daw123_fw

Zawsze trafią się tacy krety... tzn prawi moralnie ludzie ja ty, którzy najchętniej by ubrali kobietom chusty na gęby i najlepiej w kuchni zamknąć.
Mają uprawiać seks z kim chcą i kiedy chcą? A tfu!!! kto to widział!!! Przecież to my powinniśmy ustalać co kobietom wolno a co nie w ich prywatnym łóżku!!!

Proponuje ci zabierać rodzinke i wy-pie-rdalać do arabów. Z nimi się dogadasz, oni mają podobne poglądy do twoich pajacu.

ptomek69

Ptomek i daw123 - dwa smutne incele, dla których jedyny sposób żeby sobie ulżyć to wylewanie pomyj na kobiety.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ptomek69

Ale mi pojechałeś! Przez stulecia się nie podniosę. Cofam to o wylewaniu pomyj - tego też nie potrafisz.

ocenił(a) film na 3
ptomek69

Brawo - w punkt napisane