Skoro jeden z nich uważał do końca, że jest niewinny i rzucił wszystkie rzeczy z kieszeni na stół i było tam zdjęcie jego i ... tego ławnika z kapeluszem? Bardzo on potem płakał - czemu? Czemu podarł zdjęcie i dlaczego postanowił zmienić zdanie ze wzgl. na to zdjęcie?
PS. Przypatrzcie się, jak nóż, którym zabito ojca jest trzymany, a jak ten nieprzekonany na zdjęciu rękę trzyma - identyczny sposób. Może to zbieg okoliczności, ale nie wiem dlaczego nagle tak zmienił zdanie - wytłumaczcie mi to.
Skoro jeden z nich uważał do końca, że jest niewinny i rzucił wszystkie rzeczy z kieszeni na stół i było tam zdjęcie jego i ... tego ławnika z kapeluszem? - buhaha, winny chyba chciales napisac... i to bylo zdjecia jego z jego synem; lawnik stracil kontakt ze swoim synem, wiec twierdzil, ze wszystkie dzieci sa niewdzieczne, wiec chcac ukarac tego dzieciaka za mordrstwo chcial tak naprawde ukarac swojego syna... plakal, bo stracil swojego syna, zmienil zdanie, bo zrozumial, ze nie moze skazac dzieciaka na smierc tylko dlatego, ze jego syn jest niewdzieczny
A no tak sorry, miało właśnie być, że winny :). Dzięki za wytłumaczenie, oglądałem film z napisami i tyle tam było informacji, że musiałem tą pominąć :).