PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614257}

Dyktator

The Dictator
2012
6,4 154 tys. ocen
6,4 10 1 153604
5,3 51 krytyków
Dyktator
powrót do forum filmu Dyktator

Żarty na poziomie mało śmiesznych i obrzydliwych dzieciaków, fabuła tragiczna. Film dno, bez żadnego sensu, mało śmieszny. Byłam na tym filmie podczas wycieczki. Gdyby nie to, że mi nie pozwolono to bym wyszła. To było obrzydliwe i odrażające. Poniżające kobiety i wiele innych rzeczy. Czysta tragedia. Na jedyny plus zasługuje gra aktorska Sachy Baronha Cohena, dlatego dałam temu filmowi 2. Nie wiem czy to dlatego, że on naprawdę taki jest czy może dlatego, że jest świetnym aktorem. Jeśli to drugie to mógłby tworzyć o niebo lepsze filmy z większym sensem i normalnym, zdrowym dowcipem. Po wyjściu z kina byłam oburzona i chciało mi się wymiotować. ŻENADA.

conrad_owl

Ale masz nasrane we łbie. Naprawdę. Teraz już wiadomo, kto jest chory psychiczne. Dobrze, iż czytam twoje wypowiedzi, bo gdybym tego nie zrobił, to bym nie wiedział, że mam do czynienia z osobą nienormalną.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Ten oto człowieczek poczuł się urażony, bo zwróciłem mu uwagę na nienormalne zachowanie w jednym z tematów i opisał OD RAZU W 9 MOICH TEMATACH zupełnie ignorując wątek główny i przyczepiając się do mojej osoby.

Tak więc uwaga!!! TROLL

conrad_owl

Troll jesteś ty, bo pierwszy zacząłeś. Sam napisałeś, że śledziłeś moją dyskusję, więc to samo zrobiłem ja. Ty masz prawo czytać moje wypowiedzi, a ja nie? Hipokryta. Ja też mam prawo sobie poczytać twoje wypowiedzi i skomentować, tak jak robisz to ty, chory człowieku. 9? Otworzyłem sobie kilka i co poradzę, że w prawie każdym, kogoś atakujesz albo pokazujesz arogancję. Ty mnie pierwszy zaatakowałeś, to ja sobie mogę pisać w ilu chcę tematach. Poza tym jest jakiś limit? Lecz się.
Urażony? Ty na moim miejscu już byś leciał z siekierą po mieście, czytając twoje wpisy, doszedłem do wniosku, że jesteś niezłym psycholem.
Sam przecież napisałeś, że lubisz wytykać innym błędy i śmiać sie z innych. Ja się pytam, więc z kim tu jest niedobrze. Wg ciebie można się z kogoś nabijać i wytykać błędy, ale kiedy ktoś ci odpowie tym samym, to już jest źle, bo ty pierwszy zrobiłeś to i wtedy ten kto odpowiada jest chory? Haha, śmiesznya parodia człowieka. Wg mnie chory jest ten, kto zaczyna. Ten kto pisze, że lubi siedzieć w necie, żeby czytać posty innych, śmiać z nich i wytykać błędy. Ty mówisz, że ja jestem chory, bo się bronię przed takim debilami, jak ty? Nie ośmieszaj się bardziej. W tej chwili jesteś dla mnie przykładem największej cio..y. A ten twój desperacki apel do innych jest żałosny. Strasznie kozaczysz, ale bronisz się jak piz...czka.
Ale ty kłamiesz. Ignorując wątek główny? Sam w postach przechodziłeś do ataków na innych, ignorując główny wątek, więc w czym problem. Może przedstawisz swoje posty, bo piszesz o moim nienormalnym zachowaniu, a wg własnej teorii jesteś chory do potęgi 3.

conrad_owl

Atakujesz innych i uważasz się za porządnego człowieka. To jakaś kpina. Mam prawo czytać twoje wpisy, choćby po to, żeby wiedzieć z kim mam do czynienia. Choćby ten twój post, o świecie, w którym żyjemy. Kiedy przestałeś brać leki?

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Obejrzyj film, zobacz wspomniany fragment, w którym z ironią Aladeen wypowiada się na temat tego jaka JEST (powinna być w domyśle) demokracja, a jaka NIE jest (a tak naprawdę właśnie tak wygląda). Trochę wiedzy o świecie, życiu, bandytyzmie, korupcji i wpływie koncernów na politykę. A potem wróć się wypowiadać. I oderwij się od klawiatury, odetchnij i naprawdę zobacz film i zastanów się. Ok?

conrad_owl

Ale ja nie będę dyskutował z osobą, który otwarcie przyznaje się, że w necie jest żeby poniżać innych.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Otwarcie przyznaję, że jestem tu - toż to była ironia i ile jeszcze trzeba ci tłumaczyć? Poza tym nie będę dyskutował - akurat, W 9 różnych tematach naraz zacząłeś atakować. To ma być brak dyskusji? Debil.
Ty otwarcie przyznajesz, że jesteś idiotą wysuwającym wnioski z du..y i argumenty zbywasz obrażaniem. Nie wysunąłeś ani jednego, a trzymasz się moich jedynych słów tylko dlatego, że pasują do twojej głupiej wizji. Lecz się i wypowiadaj w jednym temacie.

conrad_owl

Co za porąbaniec. Znowu, napisałem post i już mam 3 kolejne, Jakiś ty chory jest, żal mi ciebie. Opanuj się. Ile ty zamierzasz napłodzić postów.
Nie, nie jestem, ty jesteś d ebilem i idi otą.Nie rozumiesz słowa ironia. Nic dziwnego, idi ota. Otwarcie przyznajesz i to robisz. Atakujesz innych, prowokujesz, wyzywasz, wyśmiewasz. Gadaj sobie, że to ironia. Bo to jest ironia. Nie trzeba mi tłumaczyć. Nie rozumiem, jak cię to broni. Przyznajesz, iż jesteś id iotą i cha mem, i to ma cię bronić? Jaka logika?
natomiast, jak na ci otę przystało, piszesz, że robię to ja. Kolejny raz, ciociu, powtarzam, kto kogo pierwszy zaatakował, prowokował i zwyzywał. Ile razy będzie to zbywał argumentem? Ile razy będziesz zbywał fakt, że nie możesz znieść, kiedy ktoś traktuje ciebie, jak ty innych. W tej chwili jesteś żało sny w swoich postach. Dawno nie widziałem takiej żałosnej piz deczki, co zachowuje się jak panienka. Musisz dużo uczyć się od tej swojej paniusi. Płaczesz na każdym kroku, mimo, że sam jesteś wieś niakiem. Bez sensu jest rozmowa z tobą, skoro ty cały czas zarzuczasz mi obrażanie, a robisz to ty pierwszy. Gadanie z kłam cą właśnie tak wygląda. Kła mca i deb ilek.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Już wspominałem - ty napłodziłeś na mój jeden 9, a mi nie wolno w odwecie tego samego robić? Hipokryta?
Napisz jeszcze raz logicznie i bez błędów to co napisałeś, bo tego się nie da zrozumieć. Kto tu jest nerwowy i szurnięty pisząc tak szybko, że literówek więcej niż w wypracowaniu przedszkolaka?
Tak właśnie ty jesteś kłamcą i debilkiem, miło że opisujesz siebie. Co za tupet.

conrad_owl

A mnie w odwecie na twoje zaczepki, nie wolno odpowiedzieć w ilu mi się podoba? Hipokryta. Ja odpowiadami jednym postem na jeden. Ty na jeden robisz cztery. Haha, znowu błędy. Cały czas piszę, w czym rzecz, a ty cały czas udajesz, że tego nie ma i cały czas pytasz o to samo. Wszystko jest. Jak to mówiłeś. Debil nie znalazł, to debil myśli, że nie ma. Znowu te literówki. Proszę, sam potwierdzasz. Najwięcej literówek i tak masz ty. Przedszkolak? Znowu wieku i wykształcenie, tak olimpiada, która nie isnitje. Z matematyki. Jaki znawca, matematy i polskiego. Nie wiesz, czego się czepiać, to piszesz o literówkach. Straszne. Nie, nie, kłamcą i debliem jesteś ty. Sam pisałeś, że stosuje taktykę, że co napiszesz ty, to przerzucam, że robisz to ty. Sam to robisz, dodatkowo cytująć moje zdania. Tylko, że ty jesteś kłamcą i debliem narpawdę. I to, co pisałeś, to robiłeś ze swoimi rodzicami.
Moje błędy? A od kiedy to używamy skrócnej formy zaimka osobowego przed czasownikiem? Po hipokryta powinienieś dać kropkę. Ty również jeszcze raz napisz logicznie i bez błędów, można da się wtedy przeczytać. Nie masz argumentów, to teraz twierdzisz, że nie potrafisz zrozumieć. No tak, nie potrafisz zrozumieć.
No, kto tu jest nerwowy i szurnięty? Naprawdę chcesz usłyszeć, iż ty?
Wypracowanie przedszkolaka? A widziałeś kiedyś? Bo żeby już tak porównywać, to trzeba być niezłym kretynem.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Już ci napisałem, że na jeden były 4 jako odpowiedź na różne myśli. Bo płodzisz litanie w tych postach. Nie zrozumiałeś.
Ta nie wiem czego się czepiać to o literówkach, Tyś nie umiał odpowiedzieć na zarzut choroby psychicznej poprzez obrażanie forumowicza w każdym poście jaki on napisze i zacząłeś od homosi i dresów. Również nie wiedząc od czego zacząć. Ogarnij się.
Robię tak idioto bo napisałem jak wół, że będę robić to samo co ty, skoro uważasz, że to dobra metoda, więc o co chodzi? Nie pasuje? To po co tak robisz?
Robię błędy i mam to w d... natomiast pierwszych zdań tamtego posta nie da się zrozumieć. Rozumiesz to czy nie? Bo moje zdania można zrozumieć, ale co tam... "d ebilem" jest poprawne i zrozumiałe. Weź lecz się.

conrad_owl

Znowu jeden mój posti 4 kolejne. Co za szybkość. W ile osób tam piszecie. Tłumacz się, może ktoś uwierzy, nie ja. 4 na różne myśli... ty to odróżniasz, serio? Bo ja widzę jedną, ale skoro łatwiej ci myśleć dzieląc, to w porządku. Płodzę litanie, bo cały czas pytasz o to samo i dorabiasz nowe pytania. Nie idzie wytrzymać z idiotą.
Dobrze, że się przyznajesz. Umiem odpowiedzieć. Chory jesteś ty i dlatego zrzuczasz innym. Znowu o tych dresach i homosiach. Ale cię to zabolało. Ja jakoś przebolałem twoje wyzwiska. Wiem, że nie mają pokryciach. U ciebie najwidoczniej trafiłem.
No właśnie, jak wół ja napisałem, że będę atakował ciebie, jak ty mnie/ Tak się gnębi trolle. No właśnie, nie pasuje? Przestań.
"Bo moje zdania można zrozumieć" To na pewno. Piękna polszczyzna. Rozumiesz je, bo to twoje zdania, ale ograniczony. Lecz się. D ebilem, bo czasem filmweb cenzuruje takie słowa. Matoł i idiota.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Smród z gaci = Mowiacy_do_reki :D:D:D:D:D

conrad_owl

Hehehe, jesteś parodią własnej parodii. Piszesz coraz bardziej jak przedszkolak. Coraz krótsze posty, brakuje ci już sił. A kreował się na takiego mocnego trolla. Mówiłeś coś o urlopach, a ja widzę, że ty cały czas w domu siedzisz. Dres spod bloku. Zrobiłeś w gacie?
Haha i te minki. Dowartościowuj się dalej.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Puknij się w pusty łeb - kto tu cały czas siedzi w domu? Spójrz na siebie kaleko.
I znowu paplanina o jakiejś sile, wymiękaniu itp. Mi wystarczy rzucić: waruj psie! i ty już tu jest. Posłuszny, choć obsrany kundel :D:D:D

conrad_owl

Ty siedzisz w domu.
Kaleko? Jesteś kaleką umysłowym? No, zgadza się. Miękka faja i tyle. Ale masz te problemy z psami. Czyżby koledzy w szkole, tak cię traktowali? A może na osiedlu?
Wulgarny wieśniak. Cały czas o psach. Ja psy szanuję, ty jesteś...hmm..gnojem, chociaż obrażam to słowo. Przedtem był obszcz...teraz obsr... Żałosne.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Dziecko, wiesz co to smartfon i stałe łącze bez limitu w abonamencie? Nie wiesz.

Wyjdź z domu, bo tylko czekasz co napiszę, zjedz kundlu obiad i pobiegaj trochę.
Jesteś wulgarnym wieśniakiem, cóż - przykro mi, że tak nisko siebie cenisz.

Ja bym powiedział, że klaun z ciebie.

conrad_owl

Smartfon? Haha, czyli piszesz z telefonu? Trzeba mieć umiaru. Dziecko neostrady.
Haha, mam pobiegać. Już to widzę, grubasie.
Możesz mówić, co chcesz, ale jesteś tak miało wiarygodny, że po co masz cokolwiek pisać. Tak, wulgarny wieśniak, to ty. Coraz słabszy jesteś, miękka faja, skoro już cytujesz mnie dosłownie i nawet nie tłumaczysz się.
O tobie zresztą nic nie trzeba pisać. Z jednej strony" spędzam czas z narzeczoną, popijając lampkę wina i jedząc spaghetti (ale światowiec haha), a z drugiej te twoej traumatyczne przeżycia z dziecińśtwa. To co musiałeś robić z rodzicami, a prawopodobnie z dresami też. Myślę, że takiemu homo jak ty mogło się podobać. Marny troll. Zaczepiaj dalej, jesteś dnem i dobrze ci z tym, a myślisz, że jesteś zaj bisty.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Sp...dalaj trollu!

conrad_owl

No i miałem rację, nie dość, że 50 powiadomień, to w kazdym ten sam post. Ja przynajmniej nie plagiatowałem, ale skoro ty to robisz, to po co ja mam tracić swój czas. Wystarczy, że i tak już straciłem wystarczająco dużo na ciebie, stalkera.
Ale króciutki post. Żałosny i słaby troll. Dzięki, że cytujesz prawdę, smartfonie. Jesteś słabym i i niedoje... trollem. Sam naprodukowałeś 50 powiadomień, szkoda, że króciutkich, bo na więcej cię nie stać. Reszta prawdy o tobie jest w poście wyżej. Chyba też zacznę kopiować swoje posty, bo tymi krótkimi pościkami chcesz zakrzyczeć prawdę.
Tak, mówienie prawdy. Poza tym twój cytat jest fałszywy. Słabiutki jestes. Twoje 50 powiadomień, to tak naprawdę 1. Ułatwiasz mi sprawę, wystarczy, że kopiuję.
Frustrat, mam polew, że salejesz. Wow, jednak jakiś inny post. ale strasznie krótki. Tylko po to, żeby było 50 powiadomień. Nieważna treść, musi być 50 powiadomień. Ja nie kopiowałem postów, ale widać, że słabo ci wychodzi odgryzanie się.
Spi... trollu i to ma być post? Sam się ośmieszasz.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Ach i wypowiadać się możesz, ale łaskawie trzymaj się tematów, poza tym w innym miejscu podsumowałem Twoje wypociny. łaskawie zastanów się co robisz. Cała nieprzyjemność obcowania z Tobą po mojej stronie.

conrad_owl

Już ci mówiłem, wystarczy, że ty offtopujesz, więc nie będę słuchał hipokryty.
"Cała nieprzyjemność obcowania z Tobą po mojej stronie. " Nie mogę, co za ubaw.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Sp...dalaj trollu!

conrad_owl

No i miałem rację, nie dość, że 50 powiadomień, to w kazdym ten sam post. Ja przynajmniej nie plagiatowałem, ale skoro ty to robisz, to po co ja mam tracić swój czas. Wystarczy, że i tak już straciłem wystarczająco dużo na ciebie, stalkera.
Ale króciutki post. Żałosny i słaby troll. Dzięki, że cytujesz prawdę, smartfonie. Jesteś słabym i i niedoje... trollem. Sam naprodukowałeś 50 powiadomień, szkoda, że króciutkich, bo na więcej cię nie stać. Reszta prawdy o tobie jest w poście wyżej. Chyba też zacznę kopiować swoje posty, bo tymi krótkimi pościkami chcesz zakrzyczeć prawdę.
Tak, mówienie prawdy. Poza tym twój cytat jest fałszywy. Słabiutki jestes. Twoje 50 powiadomień, to tak naprawdę 1. Ułatwiasz mi sprawę, wystarczy, że kopiuję.
Frustrat, mam polew, że salejesz. Wow, jednak jakiś inny post. ale strasznie krótki. Tylko po to, żeby było 50 powiadomień. Nieważna treść, musi być 50 powiadomień. Ja nie kopiowałem postów, ale widać, że słabo ci wychodzi odgryzanie się.
Spi... trollu i to ma być post? Sam się ośmieszasz.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Sp...dalaj trollu!

conrad_owl

Wymyśl coś nowego. Sto kopii twojego postu. Sam zacząłeś i nie potrafisz przestać. Troll. Twoje słownictwo jest świadectwem.
"Słuchasz się pana". Haha.
Zgłosiłeś już swoje posty do administracji? Już nie chcesz umówić się na randkę?

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Spier...j trollu!

conrad_owl

Ale mam z ciebie polew, hahahaha. Po trzech dniach, haha. Już nawet się nie bronisz. "Słuchasz się pana". Coraz bardziej się denerwujesz. Sam nie wiesz, czy odpisywać, czy nie. Szybka kopia i po sprawie.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Spier...j trollu

conrad_owl

Ja nie mogę, znowu po 3 dniach. Robisz się coraz bardziej żałosny.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Bo nie rozumiesz jednego - spier...j trollu

conrad_owl

Musisz przestać kropkować, to zrozumiem. Trolla rozumiem, to o tobie. A potem pisze dziwak, że to ja go nękam.

ocenił(a) film na 3
The_Girl

zgadzam sie żarty fekalio odbytnicze Borat jeszcze był w porządku ale to jest nieporozumienie

ocenił(a) film na 1
The_Girl

Zgadzam się z autorką tematu. Ten film to olbrzymi zawód.
Humor jest nie do przyjęcia. Żenująco słaby, menelski. Wyłączyłem, nie dotrwałem nawet do połowy filmu. Nie polecam nikomu.
Aż boli, że marnuje się budżety na takie filmy, kiedy pieniądze można by spożytkować na inne, dużo lepsze produkcje filmowe.

ocenił(a) film na 3
The_Girl

W dużej mierze zgadzam się. Jedynie dwie sceny są godne uwagi: wycieczka helikopterem oraz przemowa Dyktatora na temat demokracji. Reszta żenująca.

ocenił(a) film na 6
The_Girl

boze jedyny... nie wierze, że ktoś mógł tego nie krwa zrozumieć, ale powiem to... TO SATYRA

ocenił(a) film na 8
The_Girl

Straszne. To, że czegoś nie rozumiesz albo po prostu nie trafia w twój gust, nie powoduje że jest słabe lub mało ambitne.