PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98357}

Dziś 13, jutro 30

13 Going On 30
2004
6,1 70 tys. ocen
6,1 10 1 69834
5,5 19 krytyków
Dziś 13, jutro 30
powrót do forum filmu Dziś 13, jutro 30

Po prostu obejrzałem go już 5 razy :) jest genialny takich filmów mi brakuje właśnie . Zakochałem się w nim , przeżywałem go , popłakałem sobie przy nim , jest zajebisty na maxa a kto tak nie uważa to jest czlowiekiem bez serca , który nie zna się na życiu i filmach tym bardziej . Soundtrack też zajebisty połączenie lat 80 z 90 mam i słucham na okrągło . 10 na 10 . Chciałbym żeby powstała druga część i nawet mam pomysł co i jak wykombinować:)

ocenił(a) film na 10
PiotrekDM1983

Heheh pomogę Ci wyreżyserować ten film, dałam mu 10/10 bo też uważam że jest świetny, Trzeba znaleźc tylko producenta a resztę się dobierze , a film będzie sooper , pomogę Ci

ocenił(a) film na 10
kreska7

Nadzwyczajne:) Obejrzałem twój blog i muszę stwierdzić że również jestem wielkim fanem U2 i Efektu motyla:) jestem Piotr mam 22 lata Wodnik z 3 lutego a ty? :) mój email to piotrekdm1983@op.pl Pozdrawiam bądżmy w kontakcie:)

ocenił(a) film na 10
PiotrekDM1983

Gościu raczej nie będę z tobą w kontakcie bo ja mam dużo dużo mniej lat niż ty , mój brat jest troszkę od ciebie młodszy a ty.... nie no raczej odpada ale nie byłam na twoim blogu może dodam Cię do ulubionych cześć !!

ocenił(a) film na 10
PiotrekDM1983

No niestetki, ale nie og dodac Ci do ulubionzch bo przeciez ty nie masz nic w ulubionych, no alle co nic sie nie zrobi czesc !!

ocenił(a) film na 10
kreska7

Teraz już cię mam w ulubionych wiek jest nieważny wchodż na mój blog głosuj itd :) ja ciebie już dodałem do ulubionych :) Obejrzyj mój blog dopiero go zrobiłem :)

ocenił(a) film na 10
PiotrekDM1983

Wiesz kontaktów z nieznajomymi nie utrzymuję ale tylko na filmwebie, jak coś to maila nie podaję i nr.gg też nie

ocenił(a) film na 3
kreska7

O fuck. Jeśli twierdzisz że ten film jest "najlepszy na świecie" to chyba mało widziałeś. Reszte dyskusji twojej z Kasioolą pozostawie bez komentarza.

ocenił(a) film na 1
ORI_2

popieram, jesli to jest najlepszy film na swiecie to chyba musi być także jedynym który widzialeś. Nie mam pojecia jak to moglo sie komus spodobac, trzeba miec bardzo ,ale to bardzo specyficzny gust.

ocenił(a) film na 6
PiotrekDM1983

Jestes smutny... bo jesli niby Ty sie znasz na zyciu i uwazasz ten film za 'zyciowy' to idz sie odlej... w Spizu. Szkoda slow, kazdy ma swoj gust - ale zeby narzucac badziew innym?

Obeus

"jest zajebisty na maxa a kto tak nie uważa to jest czlowiekiem bez serca , który nie zna się na życiu i filmach tym bardziej "
mam pytanko:to rzeczywiscie twoj ulubiony film czy to byla tylko prowokacja???pytam bo jezeli to nie byla prowokacja to jestes smieszny w stwierdzeniu ze ci ktorym sie nie podobal.....czyt. kilka linijek wyzej:)czlowieku ile ty masz lat????bo z cala pewnoscia nie dalabym ci 22, no chyba ze z psychika jestes troche do tylu,zastanow sie troche jakie ty glupoty wypisujesz!i co kogo obchodzi twoj znak zodiaku, e-mail i numer gg??? nie no nie moge,ze tacy ludzie chodza jeszcze po tej ziemi

basienka201

a ha!!!!
ogladalam film, nawet fajny ale niestety tylko na jeden raz i z cala pewnoscia nie zaliczylabym go do moich ulubionych, dalabym mu 4/10max

basienka201

fajny film daje mu 10/10 Polecam.Mieszkam w Gdańsku moja poczta to ewan@o2.pl

basienka201

basienka201

użytkownik usunięty
Kinomaniak20

Basienka: ten caly piotrek to nie jedyny kretyn ktory chodzi po ziemi tylko po to zeby kogos wkurzyc:p (patrz post wyzej) co jest w tym filmie zyciowego??