Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70353
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Matt Damon stworzył siłę tej serii, bez niego to nie będzie to samo. Dziedzictwo to tylko odcinanie kuponów przez studio Universal. Film pewnie spirace z ciekawości, ale nie dostaną ode mnie złamanego grosza.

Dla zainteresowanych polecam przeczytać:
http://www.hollywoodreporter.com/news/matt-damon-bourne-identity-tony-gilroy-275 137

Opisuje zawiłości stojące za serią i tłumaczy brak Damona.

ocenił(a) film na 8
letoo

Tylko że to nie będzie film o Bournie, więc nie wiem po co w nim Damon.
Fakt, film można było stworzyć pod innym tytułem, lecz z tego co widziałem na trailerze będą nawiązania do poprzednich części, dlatego może też "Bourne" w tytule.

waldeck

Jeremy Renner gra tam Bourne, urywki poprzednich części zastały nagrane tak jakby n występował też w poprzednich częściach a nie Matt Damon. Zgadzam sie z letoo bez Mata to już nie będzie kontynuacja serii.

ocenił(a) film na 8
ashley_filmweb

Jeremy Renner gra tam całkiem innego człowieka.

letoo

letoo, zgadzam się w stu procentach. Matt stworzył siłe całej serii i bez niego to już zupełnie inna bajka. Szkoda że już go w dziedzictwie Bourne'a nie zobaczymy.

ocenił(a) film na 5
she_5

widziałem dzisiaj zapowiedź tego filmu w kinie, sekwencje zadawanych ciosów przez crossa są całkiem niezłe ale...wątek który mówi że ma on zmienione 2 chromosomy w DNA...to wystarczy żeby wiedzieć że fabuła sięgnęła DNA...
pozdrawiam
p.s. rzeczywiście matta będzie trudno zastąpić;/