Dopiero co wróciłem z kina i mam emocje mieszane co do tej kontynuacji, mi tylko się
wydaję że jako tako ten film nie ma zakończenia? Co prawda Marcie I Aronowi udaje się
uciec oraz uwolnić od pigułek ale czy to coś wnosi do zakończenia nie wiemy co dalej z
organizacją, a co najważniejsze z Jamesem Bournem jest przecież wspomniane że był
widziany na ulicach manhattanu. Jeżeli jest jakieś ukryte zakończenie to proszę o
wyjaśnienie bo po takim zakończeniu czuje niedosyt chyba, że jest takie z myślą o kolejną
część
Czy ktoś wie, czy powstanie kolejna część? Zakończenie takie sobie... w dodatku z Pam Landy zrobili kozła ofiarnego ;\
Jeżeli chodzi o Numer 5 to historia została zakończona, natomiast to co pojawia się o Bournie to chyba otworzyli sobie furtkę do nakręcenia kolejnej części - tym razem o Bournie..... Ale nic mi o tym nie wiadomo czy ma być kolejna część, tak tylko sugeruję na podstawie wzmianki o Bournie w Dziedzictwie.
Tylko kto pójdzie na kontynuację po takim filmie? :| Ja na pewno będę wolał obejrzeć to w domu i nie ryzykować...