Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70359
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Dziedzictwo Bourne'a - Kiedy polska premiera na DVD ? Przewidywany koszt ?
Ktoś z Was szykuje się do zakupu ? ja owszem ;-)

użytkownik usunięty
Karla_19

ja z pewnością kupię :) koszt DVD pewnie około 50 zł, premiera? Jeszcze nie wiadomo. Ogólnie na DVD ponoć w grudniu, ale czy w Polsce też? Mam nadzieję :)

ocenił(a) film na 9

Wydaje mi się, że teraz wszystkie zagraniczne produkcje wychodzą na polski rynek. Poprzednie części o Bournie były dostępne w Polsce na DVD. Więc i tutaj zapewne też będzie tak samo.

ocenił(a) film na 7
Karla_19

pod koniec listopada pewnie będzie już, a polska edycja pewnie 2, 3 tygodnie później

luki29

Znając naszych dystrybutorów to co najmniej 6 miesięcy po premierze kinowej - styczeń ,luty 2013r.

ocenił(a) film na 7
madmax707

z Avengers poszlo im szybko

użytkownik usunięty
luki29

owszem, ale mamy dubbing i "książeczkę", na którą psioczy większość kupujących :)

ocenił(a) film na 7

było nie kupować :)

ocenił(a) film na 9
luki29

Ja liczę, że listopad !

użytkownik usunięty
luki29

i przepuścić taką szansę na uprawianie "sportu narodowego nr 1"? Never :D

ocenił(a) film na 7

tzn. sport narodowy nr 1 to kupowanie dvd? nie wiedziałem :)

użytkownik usunięty
luki29

ależ skąd mój młody padawanie - narzekanie jest to :D. Jest to nasz sport narodowy nr 1 według większości nacji europejskich, a coraz częściej wg samych polaków ;)

ocenił(a) film na 9

Wczoraj w realu widziałam ultimatum bourne na DVD za 9 zł ! Heh

ocenił(a) film na 8
Karla_19

Ja też się szykuję do zakupu, trzeba trochę połowić rybek... ale czekać przy przerębli aż tak długo? Oby to był grudzień najpóźniej! Oj, tak, nadzieję można mieć ;)

ocenił(a) film na 8
Karla_19

10 grudzień na blu ray i dvd

ocenił(a) film na 6
Karla_19

3 grudnia wraz z dwutyg. "FLESZ" [ cena to ok. 30 zł]

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

Ja wolę poczekać na pełne wydanie. Zamówiłam już w empiku ( 27,99 zł ) będą tam tez dodatki , kulisy filmu. A w tych wydaniach z gazet, nie zawsze są. ;-)

ocenił(a) film na 6
Karla_19

Jak kto woli :)

ocenił(a) film na 7
Karla_19

jest już wersja angielska, bluray

ocenił(a) film na 9
luki29

Już jest na DVD. Jednak lektor w tym filmie to jakaś porażką. Chyba tłumaczyli z " google translate ". Widziałam ten film z napisami w kinie dwa razy, ale lektor jest do niczego !!
Jednak jeśli chodzi o polskie napisy, to są całkiem dobre, prawidłowo przetłumaczone.
A lektor chyba tez być tak powonień. Poszli na łatwiznę z lektorem. Sami porównajcie napisy z lektorem. Dramat !