Jakie miasta mógłby odwiedzić (według was ) Jason Bourne ?
Piszcie
Heh... Nawet ja go wyślą do Polski to się nie zdziwie jak taki Kraków będzie udawała czeska Praga :(
Kraków- jedno z najbardziej reprezentatywnych miast:)
i ciekawostka: w 3 części książkowej historii Bourne'a (Ultimatum Bourne'a) Jason był w Zamościu- miejsce przesiadki w podróży do Rosji:)
Oczywiście, że są. Fabuła filmów jest zresztą dość luźna w stosunku do książek. Mają one takie same tytuły jak filmy, autorstwa R. Ludluma + 2 inne, napisane przez Erica Van Lustbadera
nie czytałam książek, ale szczerze liczyłam, że Bourne pojawi się w którejś z części w Polsce:]. tylko jak tu znaleźć tylu ludzi, którzy nie patrzyliby zbyt ciekawym okiem na taka akcje ;P
A ten Zamość powinni wykorzystać!:)
Kraków albo Gdańsk lub Wrocław bo fajnie się prezentują a z takich miejskich klimatów to Warszawa,Gdynia,Sopot(jakaś akcja przy molo)
kolega juz chyba wspominal ze nowe bourny nie sa wierne ksiazkom wiec skoro czytales powiesci ludluma uwaznie to czytaj tez wypowiedzi
a ja uważam, że uderzy tam gdzie się nikt nie spodziewa - do PGR'u w Borzęcinie (woj. dolnośląskie) aby odzyskać od holenderskiego szpiega tajne plany laserowych wideł.
Jason Bourne był w Zamościu, po ucieczce z Nowogrodu w ówczesnym ZSRR. Polskie miasto miało stanowić punkt przerzutowy. Nie wiedzieliście tego ? to było w trzeciej części, w Ultimatum Bourna.
Polske to by pewnie tylko przejeżdżał ewentualnie jak już to wódkę na bazarze by kupił co by se rany zdezynfekować
myślę że mógłby jechać pociągiem i przesiąść się w Tczewie na innej relacji
i jakaś akcja z konduktorem i dzień dobry kontrola bilecików :-)