Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70353
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

...skrzyżują się losy Matta Damona i Jeremego Rennera to jakoś "łyknę tą część".
Wtedy można by jeszcze zrobić jakąś niezłą finałową rozpierduchę z dwoma aktorami.

Ale jeżeli na dobre zrezygnowali z Matta Damona - to będzie profanacja całego cyklu!
Po cholerę oglądałem wszystkie części, by na koniec zmienili głównego bohatera :P

marcinprv

Renner to Cross (Gidson) więc raczej głównym bohaterem nei będzie (mam nadzieję). A jak Matta Damona zmienią to będzie dziwnie ;f. Chociaż to już koniec podstawowej trylogii, teraz lecą innymi książkami.

ocenił(a) film na 7
marcinprv

wygląda na to że będą chcieli też sprzątnąć tego nowego bohatera jeszcze dobrze go nie zdążyliśmy poznać i celu w jakim powstał a on już ucieka przed firmą, taka trochę zmiksowana cała trylogia w 1 filmie
kiedyś czytałem że może powróci Bourne po tym nowym filmie

użytkownik usunięty
luki29

Czy w filmie pojawi się Bourne, bo w trailerze słyszymy " Jason Bourne jest na Manhattanie " czyli dojdzie do konfrontacji obu panów czy nie ?

ocenił(a) film na 7

nie mam pojęcia, myślę że nie, jeśli już to może na końcu filmu? albo w następnym?

ocenił(a) film na 6

Nie ma szans na spotkanie z Bourne'm w tej części. Jeśli już to tylko w fragmentach z poprzednich części, które ponoć mają stanowić aż 15 minut filmu!
Ale nie wykluczam, że do stracia Cross-Bourne dojdzie. Może być też i tak, że Greengrass i Damon wrócą do współpracy i będą kontynuować, od momentu w którym skończyli. Zresztą przypomnę w jakich okolicznościach obaj zrezygnowali z kontynuowania serii. Wszystko rozbiło się o scenariusz, który dla Greengrassa nigdy nie był wystarczająco dobry. W ślad za nim ruszył Damon. Ultimatum Bourne'a zgarneło przecież Oscary, i wszyscy na początku 2008 roku byliśmy przekonani, że czwarta część z oboma panami to formalność. Stało się inaczej, trudno. Ale tak ja wspomniałam niczego wciąż nie można wykluczyć.
http://mojapropaganda.blox.pl/2012/05/Musi-sie-udac-Swietny-drugi-zwiastun-Dzied zictwa.html

ocenił(a) film na 7
Madame_Rose

brak kontynuowania serii podejrzewam że było wywołane też światowym kryzysem z 2008 roku