Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70364
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a
ocenił(a) film na 7
LeoMessi86

on nie zagra Bourne'a, jeśli się nie myle nie chce wprowadzić w błąd oczywiście to nie będzie w ogóle żadnego Bourne'a w tym filmie, Renner zagra nie jakiego Martina, no i niestety! znowu zagra Joan Allen w roli tej śledczej Pameli Landy, bardzo irytująca i przynudnawa postać

luki29

masakra ta pamela to zj*bala druga i trzecia czesc... tylko jedynka mi sie podobala w ogole bez sens robic 4 czesc z innym aktorem

dominik3755

no pierwsza część zajebista :) 2 i 3 też dobre zwłaszcza ultimatum, ale teraz to już jak dla mnie naciąganie dla kasy :) bez Damona nie oglądam tego....

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

osobiście nie jestem fanem trylogi "Bourne" właśnie dlatego że grał tam Matt Damon, nie chodzi o to czy to dobry czy zły aktor (świetnie wypadł np w :Buntowniku bez powodu" ) ale dla mnie o nigdy nie pasował do roli Jasona B, jest trochę bezwyrazu. Na ten film pójdę jednak na pewno dlatego że zagra tam Edward Norton, uwielbiam tego aktora i ubolewam że od dłuższego już czasu mało go w kinie. 2 powód to jak najbardziej Jeremy Renner, facet ma talent co udowodnił choćby w "the Town" gdzie był najlepszy z całej obsady, dla mnie nie jest wiec jak go nazwałeś NOOBem, jest bardziej wszechstronny od Damona który dla mnie ostatnio w kazdym filmie gra identycznie.

ocenił(a) film na 4
johnyss

prowokacja?

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

Pier*dolisz ...
Renner jest dobrym aktorem. A po 2 On nie gra Bourne.

LeoMessi86

...napisał "uznany krytyk filmowy".