Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70359
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Kiedy na Dvd?

użytkownik usunięty

Uwielbiam Jeremy,ego w każdej roli. Wie kto kiedy ten zajebisty film ma premierę na krążku?

ocenił(a) film na 10

DVD Release Date
December 11, 2012 To chyba tyczy si.ę UK.

ocenił(a) film na 7

no tak trzeba policzyć 4 miesiące od światowej premiery

ocenił(a) film na 7

już jest

ocenił(a) film na 9
luki29

Od 10 grudnia w empiku. Przedsprzedaż to : 27,99 zł. Ja już zamówiłam i czekam ! ;-)

ocenił(a) film na 7
Karla_19

ja już mam, mój dystrybutor wysłał mi The.Bourne.Legacy.2012.720p.BRRip.x264.AC3-PTpOWeR
świetna kopia, tylko muszę znaleźć 2 godzinki wolnego czasu :) film mi się podobał w kinie, specjalnie poszedłem aby się odchamić po nieudanym Batmanie, no i seria Bourne'a zawsze przyciąga, mam nadzieję że nakręcą kontynuację, nie widzę nic złego w tym że kręcą już bez Damona a akcja skierowana jest na innego agenta, myślę że na drugą część z Rennerem też pójdę do kina, świetny film na wypad na duży ekran

ocenił(a) film na 9
luki29

O widzisz. Ja jeszcze czekam ;-)
A to, że powstanie kolejna część to już pewne i oficjalnie potwierdzone. Właśnie jest pisany scenariusz.
Trochę to potrwa, ale ja już nie mogę się doczekać . A J.Renner jest bardziej przyjazny, ludzki niżeli Damon na ekranie, mimo, że jego też lubię.

ocenił(a) film na 7
Karla_19

Renner grał agenta specjalnego, Damon grał gościa z amnezją, uważam że nie warto ich porównywać, Matt Damon był tak jakby już w drugim życiu, podobnie jak Richard Chamberlain w pierwszym Bournie, zapomniał o swoim poprzednim życiu, Renner nie zapomniał o swojej przeszłości, był świadom w 100% tego co kiedyś robił i co ma zamiar robić teraz i w przyszłości, dla mnie Matt Damon skończył się po 1 części, 2 i 3 to odcinanie kuponów, w 2 części zagrał mało przekonująco, jego wyraz twarzy był mało profesjonalny, miał minę jakby nie wiedział co chce zjeść na kolację a nie gościa który nie wie kim był i dokąd teraz zmierza ale dobrze się Renner sprawił jak dla mnie, jedynie na minus to szybkie obumieranie innych agentów, i ostatnia scena z superfighter filipino tak jakby nie wiadomo kto to był a szybko zginął

ocenił(a) film na 9
luki29

Nie porównuję ich, bo przecież to dwie różne historie. Matt Damon musiał mieć coś w sobie, że te wszystkie 3 części oglądam z wielkim zapałem i zaangażowaniem po pływie czasu. Renner natomiast wydał mi się taki " ludzki " jak kolwiek to brzmi. Oglądając Damona bardziej mu współczułam , nawet trochę szkoda mi tego Bourna. On cały czas był w tym swoim zamkniętym świecie. A Renner mimo wszystko był bardziej przyziemnym agentem, nawet bywał zabawny jako Aaron Cross - np w scenie gdy pojawił się w górach w tym domku z drugim agentem. Jedynie o to mi chodziło. Ale nie ma co ich porównywać, bo to dwie różne kreacje aktorskie i historie.

ocenił(a) film na 7
Karla_19

jeśli nie widziałaś to polecę ci film nowa Pamiec Absolutna
http://www.filmweb.pl/film/Pami%C4%99%C4%87+absolutna-2012-537275
jest dużo motywów z Tożsamości Bourne'a, spodoba Ci się
nie sugeruj się oceną, film warty obejrzenia ;)

ocenił(a) film na 9
luki29

OK, to chyba nawet na podstawie książki jest podobnie jak Bourne. Dzięki za link ;-)
a wracając do tematu DVD - to możesz powiedzieć coś o dystrybucji ? Kopia znacznie różni się od tego co zobaczyliśmy w kinie ? bo wiem, że z tym bywa różnie

ocenił(a) film na 7
Karla_19

jeszcze nie widziałem niestety