Lubię Norton'a i Renner'a, więc liczę na przynajmniej przyzwoite kino sensacyjne
Szkoda, że za kamerą nie stanie Greengrass. Uwielbiałem w jego filmach pracę kamery, która nadawała dynamiki i chaosu ujęciom. Czy za muzykę będzie odpowiadać John Powell?
.
Ja mam nadzieję, że będzie na poziomie poprzednich części.
Teaser mnie zachęcił, a brak Damona chyba będzie plusem, bo mamy odświeżenie serii.
Zastępstwo głównego bohatera udane(przynajmniej ja daje Rennerowi zielone światło), dodatkowo Norton i Weisz utwierdzają mnie, że ten film nie może się nie udać.
Ponadto nie przylepi się łatka do postaci Bourne'a jak w przypadku Rambo czy Bonda, że gość jest niezniszczalny.
Renner fajnie zagrał w "pułapce wojny" i w "S.W.A.T." i w tym filmie da radę, szkoda że Matt Damon nie zagrał głównej roli, ale Renner na pewno wniesie coś nowego do tej kontynuacji, nie zapominajmy że tytuł to dziedzictwo Bourna, a Renner będzie grał tutaj Aarona a nie Bourna. Reżyser się nie zmienił, to dobrze. No i Nortona będzie grał, oglądałem zwiastun i film na prawdę zapowiada sporo dobrych zwrotów akcji.