Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70353
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Lubię Norton'a i Renner'a, więc liczę na przynajmniej przyzwoite kino sensacyjne
Szkoda, że za kamerą nie stanie Greengrass. Uwielbiałem w jego filmach pracę kamery, która nadawała dynamiki i chaosu ujęciom. Czy za muzykę będzie odpowiadać John Powell?
.

piter86

Dopiero teraz zauważyłem, że Howard.

ocenił(a) film na 7
piter86

Ja mam nadzieję, że będzie na poziomie poprzednich części.
Teaser mnie zachęcił, a brak Damona chyba będzie plusem, bo mamy odświeżenie serii.
Zastępstwo głównego bohatera udane(przynajmniej ja daje Rennerowi zielone światło), dodatkowo Norton i Weisz utwierdzają mnie, że ten film nie może się nie udać.
Ponadto nie przylepi się łatka do postaci Bourne'a jak w przypadku Rambo czy Bonda, że gość jest niezniszczalny.

ocenił(a) film na 6
piter86

Renner fajnie zagrał w "pułapce wojny" i w "S.W.A.T." i w tym filmie da radę, szkoda że Matt Damon nie zagrał głównej roli, ale Renner na pewno wniesie coś nowego do tej kontynuacji, nie zapominajmy że tytuł to dziedzictwo Bourna, a Renner będzie grał tutaj Aarona a nie Bourna. Reżyser się nie zmienił, to dobrze. No i Nortona będzie grał, oglądałem zwiastun i film na prawdę zapowiada sporo dobrych zwrotów akcji.

ocenił(a) film na 7
piter86

Ja jestem ciekawy jaka będzie fabuła filmu dlatego że nie będzie ona na podstawie książki pod tym samym tytułem bo gdyby była to ten film byłby strasznym gównem sorry za wurgalne słownictwo ale inaczej nie dałoby się tego opisać.