Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70364
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Rewelacja!

użytkownik usunięty

Nie ogarniam tej całej nagonki na ten film, że niby Bourne bez Bourne'a itp, jak dla mnie film jest świetny, więcej - lepszy od pierwszych trzech części... 9/10

ocenił(a) film na 9

Mi też się podobał !

Mi jedyne co się nie spodobało to więcej i więcej tych projektów super agentów (treadstone, blackbriar, outcome i mówią jeszcze o projektach w fazie beta). W końcu się okaże, że nawet właściciel warzywniaka w US and A prowadzi tajne operacje ze zmodyfikowanymi agentami.

ocenił(a) film na 1

ty moze ogladales trailer, a nie caly film? bo rzeczywiscie zapowiedz byla dobra, czego o filmie powiedziec nie mozna :)

użytkownik usunięty

całkiem fajny - pierwszych Bourne'ów nie przełknęłam, ze względu na kolosalne rozbieżności z książkami. A tę część naprawdę oglądałam z przyjemnością :) (może dlatego, że nie czytałam post-trylogicznych części ;) )

ocenił(a) film na 7

Mi też się ZAJEBIŚCIE ta część podobała. Poprzednie nie bardzo, jakoś Matt Damon jako agent mi nie odpowiadał.

ocenił(a) film na 5

To nie jest jakiś wybitny film...ale zgadzam się z Tobą, że jest dużo lepszy od poprzednich 1,2,3. Z całą sympatią do Damona, nigdy nie pasował mi do tej postaci, a ten cały nerwowy montaż i praca kamery sprawia że dostaję palpitacji. W tym rytmie można obejrzeć 20sek reklamę a nie 1,5h film!!!

Zgadzam sie z Toba , ja dalem mu 10 , realistyczny , ciekawy scenariusz , swietna gra aktorska , dobrzy aktorzy , plenery , fajnie budowal klimat. Jestem bardzo zadowolony bo napewno nakreca nastepne czesci. Pozdrawiam

bardzo dobry film, mam nadzieję na kolejne części.