Nie ogarniam tej całej nagonki na ten film, że niby Bourne bez Bourne'a itp, jak dla mnie film jest świetny, więcej - lepszy od pierwszych trzech części... 9/10
Mi jedyne co się nie spodobało to więcej i więcej tych projektów super agentów (treadstone, blackbriar, outcome i mówią jeszcze o projektach w fazie beta). W końcu się okaże, że nawet właściciel warzywniaka w US and A prowadzi tajne operacje ze zmodyfikowanymi agentami.
ty moze ogladales trailer, a nie caly film? bo rzeczywiscie zapowiedz byla dobra, czego o filmie powiedziec nie mozna :)
całkiem fajny - pierwszych Bourne'ów nie przełknęłam, ze względu na kolosalne rozbieżności z książkami. A tę część naprawdę oglądałam z przyjemnością :) (może dlatego, że nie czytałam post-trylogicznych części ;) )
Mi też się ZAJEBIŚCIE ta część podobała. Poprzednie nie bardzo, jakoś Matt Damon jako agent mi nie odpowiadał.
To nie jest jakiś wybitny film...ale zgadzam się z Tobą, że jest dużo lepszy od poprzednich 1,2,3. Z całą sympatią do Damona, nigdy nie pasował mi do tej postaci, a ten cały nerwowy montaż i praca kamery sprawia że dostaję palpitacji. W tym rytmie można obejrzeć 20sek reklamę a nie 1,5h film!!!
Zgadzam sie z Toba , ja dalem mu 10 , realistyczny , ciekawy scenariusz , swietna gra aktorska , dobrzy aktorzy , plenery , fajnie budowal klimat. Jestem bardzo zadowolony bo napewno nakreca nastepne czesci. Pozdrawiam