Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70353
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

a jak to się ma do trylogii?

Janusz21

Jest oparta na książce będącej kontynuacją oryginalnej trylogi ale napisanej przez innego autora.

ocenił(a) film na 7
pawel0o

a co jest w książce? Kolejne przygody kolejnego agenta? Łączą się jakoś z losami Bourne'a?

luki29

Te książki dalej opowiadają historie Bourna (w późniejszych częściach są wg mnie trochę naciągane), ale nie wiem jak książka będzie się miała do tego filmu skoro nie ma go w obsadzie.

ocenił(a) film na 7
pawel0o

czyli 4 część nie będzie oparta na książce? tak sobie wymyśliłem, losy trylogii Bourne'a to jego ciągła ucieczka, bo agent zaginął bez śladu i trzeba po nim posprzątać ale wątek jaki był w 1 części czyli zabicie tego Nykwana Wombosi (on był jakimś prezydentem jesli dobrze pamiętam?) nie zostało rozwinięte, w ogóle Bourne nie był na żadnej misji tylko ciągle sp.... przed firmą, więc może ten nowy agent grany przez Rennera podejmie się jakiejś misji w końcu? Likwidacja jakiegoś celu i o tym będzie ten film? A jego losy mogą się skrzyżować jakoś z losami Bourne'a pod koniec filmu lub w następnej części, a w tej np. będzie ciągle słyszał coś o Bournie i o problemach jakie sprawił firmie..