i dobrze, że bez Damona. Wg. mnie ten aktor to porażka. A tak jeśli dadzą nowego aktora to może obejrze w końcu jakiś film z Bournem.
A skad wiesz ze nie zagral dobrze w tym filmie ? (skoro zadnej czesci nie ogladales ?)
"ten aktor to porazka - dlaczego ? nie wiem ale sobie skrobne" no tak..
Oglądałem jedynke i kawałek dwójki ; PPP
a sa maktor w sobie porazką może nie jest bo ma dobre role (chociażby Infiltracja albo True Grit) ale w tym filmie wypada kiepsko.
kiepsko to wypada to co piszesz i w sumie raczej przeciwnicy roli damona jako jasona nie wezma cie za to do swojego grona
napewno będą kręcić film bez damona(swoją drogą świetny aktor a ty to się k*rwa znasz) po to żebyś mógł go obejrzeć
A Ty się znasz? Dlaczego tak twierdzisz? Bo lubisz Matta Damona? Pffff dzieciaki , nauczcie się pisać mniej globalnie, bo możecie w ten sposób (świadomie czy nie) obrazić innych użytkowników internetu - "wg mnie", "uważam, że", moja opinia jest taka, że"...
Wg Ciebie jest to świetny aktor, co wcale nie oznacza, że świetnym jest. Wg mnie jest on bardzo przeciętny.
No jasne. Nie ma nic do powiedzenia, to trzeba chwytać się tak prostackich metod hahaha. Twoje słowa świadczą wyłącznie o tobie. Śmieszny jesteś dzieciaku.
a po co komu damon?? przecież to ciepły chłopiec jest, jego występ w infiltracji, bournie i innych tego typu filmach gdzie trzeba pokazać, ze ma sie jaj to porażka
Ja tam nie widzę Matt'a w obsadzie.. Niestety... Szkoda, wg mnie idealnie pasował do tej roli. Jest dobrym aktorem.
Czyli z tego co widzę raz był w obsadzie, a raz nie. Tez mi się wydawało, że go widziałem. Co to za kontynuacja bez głównego bohatera? A tak czekam na ten film... jak się okaże, że Matt nie będzie grał to ani tego nie obejrzę ;/
No właśnie, bez Matta...szlag, to już nie będzie to;(
Lubię kpiny, ale nie takie;)
a może po to, że to kontynuacja? Film powstał na podstawie książki http://pl.wikipedia.org/wiki/To%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87_Bourne%27a Nie wiem, czy sztywno trzymającą się fabuły, ale mamy powód.
Z tego co tam jest napisane to książka ma 3 tomy i filmu już były 3 części, a wątpię, żeby w książce nagle zniknął główny bohater. Jak nie będzie Matta to ten film jest skazany na porażkę.
Trylogia została nakręcona na podstawie trylogii (Tożsamość,Krucjata, Ultimatum) wydanej przez Roberta Ludluma.. teraz kręcą na podstawie "drugiej" trylogii (Dziedzictwo, Zdrada,Sankcja) wydanej już po śmierci Ludluma.
nie miałem okazji, obejrzę, ale widziałem go w hurt lockerze i powiem szczerze, nie porwał mnie.
A macie jakieś konkretne informacje, potwierdzające, że nie będzie Matta i, że w ogóle kolejna część wyjdzie kiedykolwiek ?!
Co do Damon'a - dość dobry aktor, ale widywało się lepszych. Trochę sztywny jest...
Ale kolejna część bez niego to już nie będzie to samo... Mam nadzieję, że zagra ;]
Po pierwsze nie lubię jak kręcąc kolejne części zmieniają aktora, który gra głównego bohatera.
Co do Damon'a to dobry aktor nawet....w "Buntownik z wyboru" fajnie zagrał.
Szkoda, że nastąpi zmiana aktora. W nowej trylogii książkowej Bourne Eric'a Van Lustbadera na podstawie Ludluma ciągle działa Bourne tylko, że paręnaście lat starszy (ok 50tki). Staje się bardziej "bondowski", akcje rodem z Bonda- walki z terrorystami itp, dlatego zupełnie nie czekam na ekranizację, bo będzie jeszcze gorsza.