Tak mnie też....-,- Prostak jakich mało -,- Film miał wczoraj premierę a ten che go już w TV oglądać...Pfff..
Za 1 rok będzie na pewno na HBO, Canal +, a zanim TVP wykupi do niego prawa, potrwa to jakieś 5 lat :P
I właśnie o to chodzi, denerwują mnie ludzie, którzy w poście przy filmie, który wyjdzie za kilka lat piszą, że już go oglądali, lub tak jak w tym przypadku, że w filmie, który dopiero ma premierę w kinie, pytają się, kiedy będzie w telewizji...
Czemu tak piszą? - I oto jest pytanie - Bo są "głupi", lub chcą wkurzyć ludzi - Dziękuje...
on jest wg Ciebie prostakiem, a wg mnie jesteś gówniarzem z 15 latami na karku skoro nie zaczaiłeś tak prostej w odbiorze ironii ;|
Denerwują mnie tacy ludzie, po prostu, tacy, którzy w poście przy filmie, który wyjdzie za kilka lat piszą, że już go oglądali, lub tak jak w tym przypadku, że w filmie, który dopiero ma premierę w kinie, pytają się, kiedy będzie w telewizji...
Tak, ''zaczaiłem'' ironię.
Ale oto chodzi, że tacy ludzie jak on są zazwyczaj głupi, bo co w tym celu (w zamieszczaniu tak głupiego pytania) mogą osiągnąć???
''Gówniarzem''???
Mów tak do swojego dziecka, (jeśli w ogóle je masz) bo ja tak do siebie nie pozwolę mówić!
ha ha nie ma takiej godziny ale spoko:) reszcie chamstwu nie odpisze bo nie warto
Właśnie pobiłeś kolesia który kłócił się ze mną, że każdy film w kinie ma opcję Lektora PL.
haha jesteś takim idiotą czy tylko udajesz? dzięki takim jak on na tym forum nie ma samych wyzwisk w celu udowodnienia swoich racji. nie zrozumiałeś ironii? nie odpowiadaj
Haha, człowieku wyluzuj, a nie zachowuj się jak nastolatek, który próbuje się wszędzie wcisnąć i udowodnić swoje racje mimo, że ich nie ma. Jakbyś nie zauważył mój powyższy post był swego rodzaju żartem i nie miałem za miaru nikogo obrazić. Autor tego tematu po prostu zadaje "głupie"(pisze w cudzysłowie bo widzę, że ty inaczej to zinterpretowałeś) pytania, tylko i wyłącznie, aby pośmiać się z osób, które potraktują to poważnie, oraz z osób świadomych. Mój post został skierowany do osób, które uwierzyły w "głupotę, " autora, a Ty tu odkrywasz drugie głębokie dno.
"aby pośmiać się z osób, które potraktują to poważnie" - aż przeczytałem wszystkie odpowiedzi. nie znalazłem takiej gdzie ktoś to traktuje poważnie. to nie jest forum onetu czy wp, żeby ludzie byli tak tępi... Twoja, hmm, jakby to nazwać, INFORMACJA "Właśnie zostaliście WYTRLOWANI. Dziękuje." jest zupełnie niepotrzebna. w sumie tak jak i nasza kłótnia bo gówno się kłócimy. pozdro
piszę o wyzwiskach, a sam nie lepszy jestem? wiem, chciałem się ich wyzbyć ale nie miałem innego wyjścia bo w tym momencie nie da się Ciebie inaczej określić, niestety (dla Ciebie)
1.Ściągnij pirata
2.Odtwórz na DVD
3.Na prawy górny róg telewizora naklej znaczek TVN,Polsat,TVP a na lewy górny róg znaczek ograniczenia wiekowego.
4.Rób przerwy co 20 min i puszczaj 10 albo 20 minutowe reklamy
5.I masz prawie jak w telewizji,poczekaj jeszcze na jakąś wersję z lektorem i będzie git,pamiętaj o reklamach
niektóre mogą się powtarzać,będzie jeszcze bardziej realistycznie ;)
na premierę w TV poczekaj 4-5 lat
Co tu się dzieje to nie mam pytań xD Trollek, potencjalnie zakompleksione dziecko wyskoczyło z bandą : "Kiedy w TV"
A ludzie przylgnęli tu jak do gówna muchy i najzwyczajniej w świecie dali się sprowokować . :). Oddałbym wszystko i jeszcze więcej dla osoby co by napisała takiego antyvirusa tyle, że "Troll Detected" ktory by nawet sam z siebie nie pozwalał na karmienie takich person deconstramus w postaci odpisywania im.