Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70353
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Artykuł znalazłem w nowym numerze "To & Owo" nr14(program TV) polecam!
Z Mattem miedzy innymi na temat Bourne'a rozmawiał William Spark (IFA)

"Skoro poruszyliśmy temat plotek, to czy będą kolejne części ,,Ocean's" i Jasona Bourne'a ?
Matt odpowiada - W tym biznesie trzeba się liczyć z plotkami i presja. mam poczucie, ze w każdej chwili mogę znaleźć się bez pracy. Chętnie zrobiłbym kolejnego Bourne'a, ale musimy najpierw znaleźć dobry scenariusz. Od ostatniej części minęło już sporo czasu i w ciągu najbliższych trzech lat kolejna na pewno nie pojawi się w kinach. a o "Ocean;s" trzeba by zapytać Stevena Soderbergha.

"Często słyszysz pytania o kolejnego Bourne'a?
-Bardzo -ludzie zatrzymują mnie na ulicy, zęby o to zapytać. Moi koledzy z planu tez spotykają się z tym na co dzień, wiec to chyba znak, ze powinniśmy dać widzom to, czego oczekują. Uwierz mi, ze nikt bardziej od nas nie chce nakręcić kolejnej części. Dla nas oznaczałoby to ponowne spotkanie się na planie i świetna zabawę. Ale naprawdę nie m9ozemy znaleźć odpowiedniego scenariusza. Nie chce wciskać fanom jakiegoś kitu. Lepiej poczekać, niż zrobić coś, czego będziemy się potem wstydzić.

elo84

Fajnie, że wstawiłeś artykuł :) Mam nadzieję, że powstanie kolejna część Bourne'a i Matt Damon zagra główną rolę.

elo84

Bourne - Matt Damon = kicha
Nie wyobrażam sobie również kolejnej części bez Matt'a Damon'a. Nie mogę się doczekać 4 odsłony...

elo84

Czekam na kolejne części;) Ta seria jest rewelacyjna;)