Boże.Najlepiej siedzcie cicho puki nie obejrzycie tego filmu bo z gury oceniacie ten film i aktora oraz obrarzacie zastanówcie się co piszecie .Mopże okazać się że film fajny a aktor wypadł fajnie . A tak wogule to jeśli wam tak nie pasuje film ze względu na aktora to zrubcie sobie swój własny film z sobą w roli głównej ciekawe jak wyjdzie. Ja kocham Renner'a i obejrzałam wszystkie filmy z nim i są super
Gabi taka mała rada, zawsze przed dodaniem posta przeczytaj go uważnie i jeśli nie jesteś pewna sprawdź wyrazy w słowniku. Natomiast co do postu to muszę się z Tobą zgodzić. Ludzie zamiast negatywnie nastawiać się do filmu powinni poczekać i pójść do kina po premierze i się przekonać jaki rzeczywiście jest.
Gabi15_2, ortografia na bakier, czytanie też. Premiera światowa była 30 lipca :P
Z ortografią udaj się do specjalisty, z interpunkcją też - podjęcie leczenia na własną rękę może być karkołomne... Natomiast premiera już była. Nie wszyscy czekają na nią w Polsce. Ale zgadzam się z faktem, że wystawianie oceny przed obejrzeniem nie jest fair :)
Jeśli już mowa o ortografii, interpunkcji i języku polskim... Zanim kogoś poprawisz - naucz się sam/a poprawnie używać tego języka. Jeżeli zamierzasz zacząć zdanie od "natomiast", musi mieć ono ścisły związek ze zdaniem poprzednim. U Ciebie tego związku nie ma. Powoduje to niepoprawność konstrukcji zdaniowej.
Pozdrawiam.
Natomiast jeśli chodzi o użytkownika owmorrde, staraj się upominać tych, którzy nie umieją pisać, a nie tych, którzy pisaniem zajmują się od lat i - przynajmniej w powyższym poście - nie znajdują błędów. Pozdrawiam. "owmorrde" to najlepszy komentarz do zaistniałej sytuacji.
w polsce duzo duzo takich za wkurzaja mnie tacy ludzie jestem kibicem i najbardziej mnie wkurza ze jeszcze przed meczem gadaja ze przegraja a to sie tez z tym wiaze
Sam fakt robienia filmu na kanwie popularności tamtej serii zakrawa o kpinę, zwłaszcza, że tytułowy Bourne pojawia się tylko w tytule. Nie oceniam filmu, ale sam zamysł.
pozatym wiele ludzi robi naprawdę wiele błędów pisząc posty więc się nie czepiajcie
Ja rozumiem że ortografia może sprawiać trudności i z reguły się tego nie czepiam, ale żeby pisać "gura" , "wogule", "puki", "obrarzać" ,"zrubcie" ...podstawowe wyrazy których uczą w podstawówce...to jest naprawdę straszne i trudno żeby ktoś nie zwrócił Ci uwagi.