PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=802930}
6,6 69 tys. ocen
6,6 10 1 69140
7,3 87 krytyków
Dziedzictwo. Hereditary
powrót do forum filmu Dziedzictwo. Hereditary

Czy tylko mnie ten rozwalił ? Tak się śmiałem jak opętany.
Początek jeszcze ujdzie.. No ale końcówka - HAHAHAAHAHAHA

skarbo19

Ja się uśmiałem do łez :D

ocenił(a) film na 1
bleyd

Ja byłam wczoraj z trzema koleżankami. Również się śmiałyśmy. Ten film to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 3
sandrunia1986

Całkowicie się zgadzam, początek miał potencjał, który został całkowicie zmarnowany przez rozwinięcie i zakończenie, które było tak tandetne i żałosne, że aż parsknąłem śmiechem. Beznadziejny film.

ocenił(a) film na 1
piotr032

Wolę kilka razy pod rząd obejrzeć serię Obecność i Annabelle. To są dopiero filmy. Co prawda widok diabła trochę przesadzony, ale film zaskakiwał, że w kinie sporo krzyków było, w tym mój he he. No i te efekty, mega.

ocenił(a) film na 8
sandrunia1986

To dopiero syf...

ocenił(a) film na 9
sandrunia1986

Które sceny były śmieszne? Oprócz końcowej nie było z czego się śmiać. Jeśli śmieszą Was takie dramaty rodzinne to chyba o Was coś świadczy a nie o filmie.

ocenił(a) film na 1
efta18

Właśnie ta ostatnia była według mnie śmieszna. To moje zdanie i mam do niego prawo. Każdy lubi co innego, jeżeli komuś się podobał film to ok.

ocenił(a) film na 9
sandrunia1986

Dlatego piszę,że oprócz końcowej sceny nie było na czym się śmiać. Rozumiem są różne gusta ale dawać filmowi 1 tylko przez jedną scenę? Nie rozumiem tego. 1 daje się naprawdę wybitnemu gniotowi

ocenił(a) film na 4
skarbo19

No nie tylko ty . Juz dawno takiego gowna nie ogladalam ale przynajmniej mozna bylo sie posmiac

ocenił(a) film na 9
skarbo19

Ludzie udzielający się w tym temacie to powód dla którego w tym kraju przydałaby się edukacja filmowa.

venom_xd

Dla ciebie, super. Daj przykład i weź takowe sam/sama.

ocenił(a) film na 9
venom_xd

A wejdź w profile tych osób i popatrz jakie mają "dzieła" ocenione na 10. I później śmiechy hihy bo ktoś zobaczył gołą do.ope w horrorze

efta18

zrobiłam jak poleciłaś i faktycznie, śmiechom nie było końca :D

ocenił(a) film na 8
skarbo19

"porażka"? "żałosny"? "śmieszny"? To są opinie związane z Waszą subiektywną oceną wynikającą z niepojmowania pewnych rzeczy, a zachowanie typu głośne śmianie się na pokaz na horrorze dowodzi że nie powinniście chodzić do kina. Film nie bez powodu zbiera dobre recenzje, ale przeciętny Polak w przedziale wiekowym 18-35 lat przekonany o tym że dobry horror=jumpscare co dwie minuty nie jest w stanie poczuć magii takiej produkcji

ocenił(a) film na 4
skarbo19

Na szczęście na moim seansie nie było takich debili.

pawelcu

Całe szczęście na moim również . A co do filmu był niepokojący i myślałem o nim przez cały dzień . To sztuka!

ocenił(a) film na 1
pawelcu

Trochę kultury. Nie każdy jest debilem. Są produkcje które naprawdę są świetne, tematyka wojenna czy historyczna. Ale ten film nie podobał mi się i tyle. To moje zdanie i mam do niego prawo.

ocenił(a) film na 4
sandrunia1986

Ktoś kto idzie do kina przeszkadzać innym jest debilem.

ocenił(a) film na 1
pawelcu

No to zależy w jakim stopniu się śmieje, bo ja akurat robiłam to pod 'nosem', więc daruj sobie obrażając mnie. Za innych na sali nie odpowiadałam przecież. Miłego dnia.

ocenił(a) film na 4
sandrunia1986

Nie obraziłem Ciebie tylko ogół przeszkadzających, więc zdecyduj się czy śmiałaś się po cichu czy Cię obraziłem.

użytkownik usunięty
sandrunia1986

Ktoś, kto ocenia ten film na 1 jest debilem i to nie podlega żadnej dyskusji.

ocenił(a) film na 1

Miło mi, Sandra jestem. Twoje obelgi nie działają na mnie. Nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu. Żegnam.

skarbo19

Bo to nie film do kina. Serio.

ocenił(a) film na 9
drill90

To film do kina,tyle tylko że trzeba wybrać seans albo całkiem późno albo całkiem wcześnie. Na moim seansie byli sami młodzi ludzie i na szczęście nie śmiali się ani nic z tych rzeczy. Wręcz przeciwnie,każdy siedział wciśnięty w fotel. Niestety mam problem z oceną bo koniec całkowicie popsuł mi film.

efta18

Ja obejrzę go jeszcze raz, ale kiedy wyjdzie na DVD / Blu-ray'u.

ocenił(a) film na 8
skarbo19

Jak zwykle poziom większości użytkowników FW jest ogromny...