Dzielny mały toster

The Brave Little Toaster
1987
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10212
6,8 5 krytyków
Dzielny mały toster
powrót do forum filmu Dzielny mały toster

Albo Rekomendacje szwankują,albo to pozycja obowiązkowa dla mnie,hahaha

proxx

dla mnie też obowiązkowa najwyraźnie, hahahaha

ocenił(a) film na 8
iza315

Dla mnie też! :D

ocenił(a) film na 9
proxx

Dla mnie też, tylko 87 %, ale jak zobaczyłam ten tytuł prawie łyz mi poleciały ze wzruszenia..... Od razu dostała 10/10 i serce. Chociaż raz mogę ocenić film tylko ze względu na emocje, chociaż nie można mu odmówić uznania wspaniałej animacji, niesamowitego klimatu i bardzo bardzo bardzo poruszającego scenariusza z pięknym przesłaniem. Płakałam jak oglądałam tę bajkę jako dziecko, a mimo wszystko jak tylko znowu leciała w tv to ja znowu ją oglądałam. Polecam naprawdę, ale przy oglądaniu proszę pamiętać, że to bajka z lat 80-tych. Teraz jest bardzo mało takich pięknych bajek dla dzieci.

proxx

Dodałaś Shreka do ulubionych z wersją 10/10 to co się dziwisz :)

vin1_2

Jak to jeden film wszystko zmienia,na szczęście spadło do 82 %

proxx

a mi właśnie ogłoszono, że jest on 97% w moim guście :)

LeaMao

ja ma 84.. ktoś mnie chce zrobić w ch*ja huehuehuehue :D

old_school_man

O tak, jak zobaczyłam tytuł "Dzielny mały toster" w 89% w moim guście, to myślałam, że nie wyrobie haha : D Musiałam ocenić jakieś bajki ;p

proxx

Tak się składa, że to bardzo dobra bajka. Co prawda oglądając ją w dorosłym życiu nie potrafimy często dostrzec jej potencjału, ale wierz mi - warto zostawić sobie ją na jakiś wieczór :)

proxx

U mnie jest 72% w moim guście. Oglądałem to mając ok. 7 lat i pamiętam, że było nieźle porąbane i ryło banię. Prawie tak jak nasza rodzima "Siódemka w krainie dziwolągów".

ocenił(a) film na 10
proxx

bajka dzieciństwa roczników z lat 80., więc dla was zapewne "haha". jak dla mnie nigdy nie jest się na nią zbyt dorosłym.