PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72247
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

Nie najlepszy..

ocenił(a) film na 5

Szczerze mówiąc, obejrzałam go tylko i wyłącznie dla Johnny'ego Depp'a, którego naprawdę cenię i uwielbiam jako aktora. Chociaż jego granie, jak zwykle było świetne, to film jest słaby. Miałam wrażenie, że o niczym. BO właściwie to o czym on opowiadał? O szefie-krętaczu i o dziennikarzu, który pije za dużo rumu? Oglądałam go już jakiś czas temu i nie pamiętam za dużo. Film nie zapada w pamięć, przeciętny. Jak dla mnie 5/5, bo jest naprawdę średni, chociaż są gorsze. Wydaje mi się, że jest to jeden z gorszych filmów Depp'a..

ocenił(a) film na 3
Tasha14

Dziwię się, że takiego filmu nie nakręcili o polakach. Alkohol leje się strumieniami i właściwie film kręci się wokół picia. Słaby film, powiedziałabym nawet gniot, słaba rola Deppa. Poniżej krytyki. Nieporozumienie- jak dla mnie.

Tasha14

A ja muszę to obaczyć ponieważ widziałem już Deepa jako bohatera, szaleńca, a teraz trzeba zobaczyć go jako pijanego w 4 dupy gościa!
I tyle!

ocenił(a) film na 4
Battle

Kolejny, który nazywa Deppa Deepem....

ocenił(a) film na 6
Tasha14

film rzeczywiście przeciętny...dałam 6 tylko ze względu na Johnny'ego ponieważ kogokolwiek nie gra, jest w tym na prawdę świetny. No i też był momentami śmieszny ten film, chociaż o fabułę tutaj to raczej ciężko.