PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438099}

Dziewczyna mojego kumpla

My Best Friend's Girl
2008
6,4 46 tys. ocen
6,4 10 1 45989
5,1 8 krytyków
Dziewczyna mojego kumpla
powrót do forum filmu Dziewczyna mojego kumpla

Ten film to jakieś lekkie nieporozumienie. Kilka śmiesznych scen owszem
może i było ale jak na plakacie zobaczyłem twarz Dane Cook-a to juz
wtedy wiedziałem, że wyjdzie z tego kawał zwykłego ordynarnego chłamu.
Filmy z tym gościem są tak beznadziejne, że nawet szkoda słów na ich
ocenę.
Na plakacie widnieje również napis ostrzegawczy mówiący o tym, że film
jest mocniejszy od American Pie i rzeczywiście tak jest. AP w porównaniu
z tym gniotem to arcydzieło. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że AP
jest mniej wulgarne i bardziej wyrafinowane.
Jeżeli chodzi o grę Jasona Biggsa to napisze tylko tyle, że ten koleś, choćby nawet chciał to nie da rady zrobić kariery w innego typu filmach.
On już został zaszufladkowany do ról typu Jim Levenstein. W tym filmie
tylko to potwierdza ;]
Trzecią a zarazem i ostatnia osobą jaką skrytykuje jest Kate Hudson. Myślę, ze stać ja na o wiele lepsze filmy i role, nie jakiejś
głupiutkiej, puszczalskiej laski... 4/10

ocenił(a) film na 1
estEban_2

DNOOOO.Nawet na haju mi się nie podobał.

ocenił(a) film na 6
estEban_2

EEE tam przesadzacie, glupich komedi nie da sie oceniac, bylem na tym i nie zaluje naprawde zalowalem kiedy przypadkowo znalazlem sie w kinie na jakims super hero film czy cos takiego ''komedia'' to byl gniot myslalem ze glosniki sie porzygaja gdyz musza wyzucac z siebie tak glupie teksty, a ekran spali sie ze wstydu, za to co musi nam pokazywac. to dopiero durnawy film - komedia, a to to nawet szlo obejrzec i sie jakos posmiac z sytuacji. Co do Kate jedyna rzecz jaka udowodnila w tym filmie to to ze piersi nie posiada w cale a w ''nie wszystko zloto.... '' mieli dobrego photoshopa :) Pozatym nie miala to byc komedia nad ktora sie mysli tylko luzna od myslenia komedia do zapchania czasu, pozatym musi cos leciec na ekarnie zeby nachosy i cola lepiej smakowaly :)