PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438099}

Dziewczyna mojego kumpla

My Best Friend's Girl
2008
6,4 46 tys. ocen
6,4 10 1 45989
5,1 8 krytyków
Dziewczyna mojego kumpla
powrót do forum filmu Dziewczyna mojego kumpla

K^^^^A To jest TO

ocenił(a) film na 10

Najbardziej odjechany, pojechany film jaki widziałem w życiu!!!
Poprostu są tak śmieszne momenty, że japierdziele...w jednej chwili oglądasz troszku przynudzasz się i nagle BAM śmiejesz się na całą dzielnicę!!!
Nie widziałem jeszcze tak dobrej komedii i tak świetnego scenariusza, Ci aktorzy urodzili się po to by w tym zagrać, ten koles co gral Tanka poprostu geniusz, hudson przeważnie fajna ale nie śmieszna tu wymiata, biggs zawsze w formie...
Więcej takich filmow!!!

ocenił(a) film na 10
Kamil_21

i zapomniałem Alec Baldwin i ta jego historia o seksie z dziewczyną którą opowiadał tankowi w swoim biurze...majstersztyk pod każdym względem, chce się wyć ze śmiechu!!!!!!!
genialny film

ocenił(a) film na 8
Kamil_21

dokładnie tak jak piszesz. mało jest filmów w których kazdy z aktorów gra na mega wysokim poziomie. a tutaj kazdy gra na maxa. Baldwin wymiata!

Kamil_21

Mam calkowicie odmienne zdanie ale jak tu polemizowac z osoba ktora wszystkie filmy, ktore ogladala ocenia na 10 ;).

ocenił(a) film na 10
Kamil_21

Sam się nad tym zastanawiałem, ale film który obejrzałem to nie ważne czy był dobry czy nie to "10" bo gdybym oceniał wszystkie filmy to na pewno zrobiłbym obiektywną ocenę...tutaj często sprzeczacie się o to kto jest w liście top, więc wszystko czego się tutaj dotknę to 10 ;)

Kamil_21

a ja się zgadzam z tobą kamil w 1oo%.
jak by to powiedział tank 'pie*dolone arcydzieło'.xDDD

ocenił(a) film na 7
adasiowaaa

film nice super sceny\teksty\muzyka i super humor a najlepsze byłó chyba każdy ze się zgodzi wesele daje 7/10