Dziewczyna w sieci pająka

The Girl in the Spider's Web
2018
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 15550
4,4 19 krytyków
Dziewczyna w sieci pająka
powrót do forum filmu Dziewczyna w sieci pająka

Wymoczek

ocenił(a) film na 5

Odpowiednik Craiga to jakies nieporozumienie.
Film naciagany do granic mozliwosci.
Wedlug mnie z DzT niewiele wspolnego.

niuniatg

Odpowiednik Craiga?
A czasem to nie Craig był odpowiednikiem śp. Michaela Nyqvista z trylogii Millenium...

pawelk1504

to samo miałem pisać :) akurat oryginał jest o wiele lepszy niż to coś z tym słabym bondem ...odpowiednik craiga hahahaha :d

niuniatg

Dla mnie Craig to jakaś pop*****łka a nie Bond.Koleś wygląda jak wymoczek,robi bužki przez cały film jak Derek Zoolander.To obraza dla Seana Conner'ego czy Rogera Moora.Przecież on ma z 175cm wzrostu, posturę kolesia z doktoratu na socjologii i charyzmę aktorską porównywalną że schyłkowym Nicolasem Cagem:) Dla mnie idealny Bond to Sean Bean.Szkoda że go zdyskwalifikowali w Goldenaye:(

niuniatg

Nieporozumieniem jest to co mówisz, gdyż to właśnie film z Craigiem był plagiatem Millennium, tak więc Craig jest tutaj nieporozumieniem.

ocenił(a) film na 7
niuniatg

Chyba żart! Facet jest świetny! Jest WYSOKI postawy, ma w sobie tą nute romantyzmu. Tych cech Craig nie posiada. Poza tym ten aktor idealnie wkomponował się w styl gry Claire. Miedzy nimi czuc magnetyzm.
Tak właśnie wyobrażałam sobie Mikaela!

niuniatg

No nie taki zły.

niuniatg

już nie patrząc na craiga, jak na ta postać facet jest miałki taki troche nijaki