PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35982}

Dziewczyna z Jersey

Jersey Girl
2004
6,5 32 tys. ocen
6,5 10 1 32443
5,2 13 krytyków
Dziewczyna z Jersey
powrót do forum filmu Dziewczyna z Jersey
El_Cinemaniacos

liv tyler :)
tak mi sie wydaje
ps: fajny film :)

ocenił(a) film na 6
El_Cinemaniacos

liv tyler... jak z resztą widać na plakacie

ocenił(a) film na 5
alus2912

Oglądałam ten film w telewziji jakiś czas temu, tak o, z braku laku, i pojęcia nie mam, czemu ten film ma taki tytuł. Tzn. aż tak bardzo o tę 'dziewczynę' się nie rozchodzi, imho.

El_Cinemaniacos

A moim zdaniem jest nią córka głównego bohatera - Gertie Trinke. To przecież przez nią postanowił zostać w Jersey.

ocenił(a) film na 6
katarzyna141

też mi się wydaje, że tutaj chodzi o jego córkę. O postać graną przez Liv też pewnie, ale głownie chyba jednak o uroczą córkę ;]

ocenił(a) film na 7
Jean

Jak dla mnie dziewczyną z Jersey jest córka. Po pierwsze gdy następuje zmiana czasu nie jest powiedziane: siedem lat później tylko ,,Gertie ma siedem lat" czyli to już ukazuje nam, że chodzi przede wszystkim o córkę. Poza tym w ostatniej scenie filmu jest pokazany Ollie z córką nie z Liv i to też może wskazywać tytułową dziewczynę z Jersey.

ocenił(a) film na 8
wislaktswk1906

Oczywiście, że córka. Film to historia faceta, który staje się ojcem. Nie mówię tu w sensie biologicznym, tylko o pewnym dojrzewaniu do tej roli.

ocenił(a) film na 5
JackiMode

Napisy końcowe, a dokładnie podziękowania na samym końcu reżysera powinny rozwiać wątpliwości, że chodzi tu o córkę. EOT