Dziewczyna z tatuażem

The Girl with the Dragon Tattoo
2011
7,7 331 tys. ocen
7,7 10 1 330853
7,3 59 krytyków
Dziewczyna z tatuażem
powrót do forum filmu Dziewczyna z tatuażem

wręcz banalne. Śmierć ,,głównego złego'' jakoś tak... no nie wiem .....akcja , napięcie i .....dupa blada.

ocenił(a) film na 6
parhelia_filmweb

człowieku SPOILER!!! Zaznacz. Właśnie przymierzałam się do obejrzenia filmu... Ręce opadają

ocenił(a) film na 10
MissBetsy

Nie panikuj niewiele zdradziłem :p

ocenił(a) film na 6
parhelia_filmweb

skądże, jedynie zakończenie

ocenił(a) film na 10
MissBetsy

No dobra, łap soczystego buziaka jako rekompensate :*

ocenił(a) film na 7
MissBetsy

To właśnie dla tego nigdy nie czytam forum przed obejrzeniem jakiegokolwiek filmu

ocenił(a) film na 8
MissBetsy

Bo tępaków na filmwebie nie brakuje,niestety...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
parhelia_filmweb

Niestety ciebie tępaku. Nie wiem czy można zrobić coś gorszego, bezmyślnego niż zepsuć komuś seans tak dobrego filmu. Cale szczęście że nie wchodziłem tutaj wcześniej bo by mnie chyba krew zalała. Za coś takiego powinien być dożywotni ban połączony z usunięciem konta na portalu.

ocenił(a) film na 10
Floyt

Miło mi :]

parhelia_filmweb

stary, ku.rwa, psujesz niespodziankę tym co nie obejrzeli jeszcze filmu. nienawidzę jak ktoś zdradza spojlery i się jeszcze ku.rwa cieszy że wkurzył innych. no gratuluje zrytego baniaka

isobel

Masz rację, choć film widziałam i czytałam książkę :) Bardzo podoba mi się zwrot "zryty baniak" :) Ale fakt, osobom zdradzającym zakończenie tak świetnego filmu należy się kara. I to surowa. Matołek jeden z drugim nie umie zaznaczyć spoilera. Albo GAPA. Ale doceniam, że film mu się podobał :)

ocenił(a) film na 10
isobel

Piszesz o czymś co miało miejsce rok wcześniej. Spojler został zaznaczony niemal od razu czyli luty 2013 , obecnie mamy luty 2014 i twoja podróż w czasie mnie intryguje :) No chyba ,że masz ten nieszczęsny okres...wiec na kimś musisz się wyżyć :p

parhelia_filmweb

Uśmiałam się :)

ocenił(a) film na 8
MissBetsy

Po co ktoś, kto właśnie zamierza oglądać film wchodzi w wątek, w którego tytule widnieje słowo "zakończenie"? Zaznaczanie spojlerów to jedno - rzeczywiście przydałoby się również przy tym wątku, ale myślenie też nie boli.

ocenił(a) film na 6
gjoaa

Skąd przekonanie, że weszłam w wątek żeby przeczytać o zakończeniu ? :) Oznaczenie jako spoiler nastąpiło po zgłoszeniu. Myślenie rzeczywiście nie boli

ocenił(a) film na 8
MissBetsy

"Świetne kino. Choć zakończenie..." weszłaś w ten wątek nie po to, żeby przeczytać o zakończeniu?
Hmm..skoro rzeczywiście nie boli, podejrzewam apap lub panadol, a może coś mocniejszego?

ocenił(a) film na 6
gjoaa

Czy naprawdę trzeba Ci na kazdy możliwy sposób powtarzać i udawadniać, że "Świetne kino. Choć zakończenie..." plus ciąg dalszy byłyna pierwszej stronie, w opisie tematu zaraz pod główną opinią dotyczącą filmu, u autora postu, z którym z tego co widzę, znalezłabyś wspólny język. Radzę zdjąć końskie okulary bo przez zwężone pole widzenia zapędziły Cię w ślepy zaułek. Ponad to dziwny osobniku, pamiętaj że to Ty atakujesz (co zresztą robi już nie pierwsza osoba na tym portalu, nie mając przy tym absolutnie nic ciekawego do powiedzenia w kwestii filmów - może i lepiej, tak jest zabawniej), a ja Ci grzecznie odpowiadam. Podejrzewasz apap lub panadol... jakże to urocze doprawdy :) Jesli proponujesz mi, żebym sobie z Tobią strzeliła po małym, niestety będę musiała odmówić :)

ocenił(a) film na 8
MissBetsy

Ja atakuję? Yhm...jakaś Ty wrażliwa, każda uwaga to dla ciebie atak. Nie wiedziałam, że forma tytułu tego wątku została poprawiona przez jego autora. Nie wiedziałam więc popełniłam błąd sugerując, że jesteś na tyle bezmyślną istotą żeby otwierać wątek o zakończeniu. W związku z czym przepraszam za to oskarżenie. Niemniej jednak trochę trudno mi jest uwierzyć, że skoro przeczytałaś "Świetne kino. Choć zakończenie banalne" to nie mogłaś się powstrzymać przed przeczytaniem reszty zdania, nawet jeśli była widoczna na pierwszej stronie. Po trzech słowach można sobie "dać na wstrzymanie" i przeglądać forum dalej.
Nie życzę sobie natomiast bezpodstawnego ubliżania mi na temat moich wypowiedzi w kwestii filmów i nazywania dziwnym osobnikiem, ponieważ jestem człowiekiem tak samo jak Ty. Jeśli uważasz swoje odpowiedzi za grzeczne, to dziwne masz poczucie kultury wobec innych.
Ostatnia kwestia: nie proponowałam, nie proponuję i nie zamierzam proponować Ci żebyś strzeliła sobie ze mną po małym. Nie wiem do czego to było, skąd Ci się uroiło i co miało na celu. Uprzedzając odpowiedź: i nie chcę wiedzieć.

ocenił(a) film na 7
MissBetsy

Warto nauczyć się, że nie czytamy komentarzy przed obejrzeniem filmu bo spojlerów w 100% nigdy się nie uda wyeliminować, nie mówiąc już o serialach jak gra o tron gdzie strach w ogóle wchodzić na forum. ludzie są różni, czasami trole a czasami ktoś po prostu zapomni uwzględnić temat jako spoiler.

parhelia_filmweb

no bo to bedzie trylogia :) a smierc tego "zlego" jest dosc istotnym jej elementem.

ocenił(a) film na 7
parhelia_filmweb

czy tak ciezko jest zaznaczyc spoiler???!!!!!! zakladajac temat??

naduzycie zgloszone

ocenił(a) film na 8
parhelia_filmweb

też nie podobało mi się zakończenie, ale ogólnie film bardzo dobry no i Craig... ;)

kasia84_filmweb

No właśnie - Craig :) A zakończenie bardzo dobre.

ocenił(a) film na 7
parhelia_filmweb

Ogólnie dobry film