Dziewczyna z tatuażem

The Girl with the Dragon Tattoo
2011
7,7 331 tys. ocen
7,7 10 1 330853
7,3 59 krytyków
Dziewczyna z tatuażem
powrót do forum filmu Dziewczyna z tatuażem

czyli już mam powód żeby to obejrzeć :)

użytkownik usunięty
evqakonevqa

z tego samego powodu i ja chcę obejrzeć ten film! :)

ocenił(a) film na 7

No, po Twoim nicku nigdy bym się nie domyśliła :D

evqakonevqa

maczanie palców to bardzo delikatne określenie na taki wielki materiał ;) że tak zacytuję reznowego tweeta "Just putting the final touches on the sequencing of The Girl With The Dragon Tattoo soundtrack record... it was very difficult. And why was that? It's clocking in at two hours and forty-some odd minutes! We've lost our minds. Clear some disk space!" zamoczył się po łokcie hehe

ocenił(a) film na 7
ANOM3N

Ciekawa jestem jak to się zgra z filmem... W Social Network było wyraźnie słychać Reznora, ale jakoś mi to nie pasowało do tego, co działo się na ekranie. Może dlatego, że na luźne rozmówki o wyrywaniu lasek przez internet patrzyłam przez pryzmat mroku, piekła, krwi z kurczaków i szatana?

evqakonevqa

Z tematem TGWTDG z pewnością zgra się jeszcze lepiej. Na nin.com już prezenty od Reznora, 6-kawałkowy darmowy sampler. Cały Immigrant Song można już chociażby na jutubie posłuchać, zaraz gdzieś się pojawi 8-minutowy trailer. Ach och. Czas na zabawę.

ocenił(a) film na 9
ANOM3N

Chyba pierwszy raz mam taki hype na jakiś film, a tym bardziej na muzykę. Immigrant Song znakomite, ciekawe tylko czy soundtrack do filmu będzie przed premierą samego filmu tak jak w Stanach również i u nas. Czy w Polsce jednak takiej polityki nie ma, by wydawać soundtrack przed premierą filmu?

Bobasq

nie liczyłbym na polskie wydanie. alternatywne źródło ośmiominutowego trailera http://www.cinemablend.com/new/Watch-8-Minute-Girl-With-Dragon-Tattoo-Trailer-28 162.html

ocenił(a) film na 9
ANOM3N

Trailer o dziwo tym razem bardziej stonowany. Lecz próbka muzyki z niego zapowiada się bardzo dobrze