zgrabna historyjka,wiecie..wojna,naziści+hakerka i dziennikarz...banalne zakończenie.
no i co z tego,mówię że obejrzałem to obejrzałem.Puenta jesli nie wierzysz?znalazł zaginioną w australii,bo zjebała przed gwałtami przez ojca i brata(ojca ubiła-utopiła)...i co zatkało kakao?:D
wiadomo jakie będzie zakończenia jeśli ogladało się Mężczyźni Którzy Nienawidzą Kobiet, ten film będzie tylko jego kopią...
No to będzie kopią, nieremakeiem, czy może jeszcze czymś innym? To będzie ekranizacja powieści, a nie kopia szwedzkiego filmu, który specjalnie mnie nie zachwycił.
ciekawi mnie tylko to, dlaczego amerykanie zauważyli te książkę dopiero po zekranizowaniu jej przez szwedów, przecież książka została napisana juz dawno temu, amerykanie tylko podkradaja pomysły na filmy z innych krajów, kręcą je po swojemu i nie najlepiej im to wychodzi...
No i co, że zauważyli książki po zekranizowaniu ich przez Szwedów? Książki i szwedzkie filmy przyczyniły się do spopularyzowania "Millennium" także w Ameryce. Poza tym głupio piszesz, że Amerykanie kradną pomysły z innych krajów i w realizacji średnio im to wychodzi, bo większość polskich seriali i show w polskiej telewizji to pomysły amerykańskie. Poza tym film jeszcze nie wyszedł, więc radziłbym się wstrzymać z jego oceną.
ja pisze o filmie a nie o serialach i różnego rodzajch show, racja film nie wyszedł i ja go nie oceniam, mówie tylko że tego typu filmy zazwyczaj nie dorównują pierwowzorom...
jak się nie czyta książek to można mieć takie nastawienie do tego filmu. o! poza tym szwedzka adaptacja była do bani, zero klimatu
pod względem, że upodobań się nie wybiera to się zgadzam ;) widocznie mamy inne :)
To akurat da się zauważyć.
Ps. Sorry erde że pozbawiłem cię szansy zripostowania tej wypowiedzi, ale nie mogłem się powstrzymać, bo takiego trola już dawno na filmwebie nie spotkałem:/
Mam nadzieje żę jesteś dumny za z.j.ebanie mi filmu oraz czytania książki. Tekst w stylu oglądałem to. jest poprostu głupi skoro film czeka dopiero na swoją premiere.Ale nie nadtym ubolewam, najgorsze było zdanie "zaginionom odnaleziono w australi". Człowieku czy ty zdajesz sobie sprawe jak popsułeś mi czytanie książki. poprostu jak by mi ktoś kulą w łeb zajeba.ł tak się czułem. i jeszcze to zatkało kakało, uwież zatkało i zjebał.o mi czytanie wielkie ogromne dzięki.
Takich ludzi powinno się na filmweb nie wpuszczać.