szukalam juz filmow o nastolatkach itd i powoli lista sie wyczerpuje. moze znacie jakies, ? od dramatow po komedie romantyczne. nie chodzi mi tu o filmy ktore sa podawane na kazdym forum czyli wredne dziewczyny, szansa na sukces, zakochana zlosnica, dziewczyny z druzyny, cala ona itd.. tzn chodzi mi o cos w tym klimacie ale moze spotkaliscie sie z jakimis mniej popularnymi ? ostatnio ogladalam " spadaj " i bardzo mi sie podobal. albo inny lekki film " magiczna kula " taki swiateczny przyjemny, z fajna obsada :P ( przez fajna nie mam na mysli wybitna tylko ot taka - Christina Millian czy w innych filmach jak " Spadaj " glowna bochaterka ladna z charakterem :P ) prosze podajcie jakies tytuly,m.in.
gimnastyka,
lyzwiarstwo,
inne sporty,
akcja rozgrywajaca sie w szkole,
taniec,
spiew,
trudna mlodziez,
problemy nastolatkow,
i wszelkie inne zwiazane z jakimis pasjami, obozami, konkursami, moze byc tez cos w rodzaju mlodzi gniewni itd itp moze znajdzie sie cos z kazdego rodzaju?
nie wazne czy bedzie to film ambitny czy lekki na sobotni wieczor.
i jeszcze jedno np w filmie " greta " mamy przyklad zbuntowanej dziewczyny ktora sie zakochuje i te sprawy, znalazloby sie cos w tym stylu ? zbuntowany nastolatek zakochuje sie w jakiejs dziewczynie albo odwrotnie. :) mam nadzieje ze nie namieszalam tak bardzo :)
jesli znacie tez jakis inny film innego gatunku ktory jest szczegolnie godny polecenia to prosze o tytul :) z gory dziekuje :)
Drumline, spadaj, step up 1 i 2, ice princess, rewanż, save the last dance, dirty dancing, american pie 4, biker boyz, sydney white, honey, przyjęty, stomp the yard, fried up, 17 again, kickin it old skool, Niezłomny, wytańczyc marzenia, deramgirls,
Fame, Krok do sławy, Sydney i siedmiu nieudaczników, John Tucker musi odejść, Angus stringi i przytulanki,.
Pięć dziewczyn z Teksasu, Światła sceny:chwytaj szansę, Szansa na sukces, Dziewczyny z St.Trinians
Odjazdowe wakacje,
Wild child- zbuntowana księżniczka,
Błękitna fala,
Męsko-damska rzecz,
Piękna i szalona,
Klub winowajców,
Wolny dzień Ferrisa Buellera,
Przebojowe porwanie,
Po prostu walcz!,
Keith,
Letnia szkoła,
Córka prezydenta ( z Kate Holmes),