Dziewczyny z drużyny: Walcz do końca

Bring It On: Fight to the Finish
2009
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 13573
Dziewczyny z drużyny: Walcz do końca
powrót do forum filmu Dziewczyny z drużyny: Walcz do końca

suuuuuper

ocenił(a) film na 7

super ;) bedzie ciekawie
ciekawie czy bedzie lepszy od 3

ocenił(a) film na 6
klaudia5250

Nie sądzę. Trójka miała o wiele lepszą fabuł.ę - no i przede wszystkim obsadę. -_-

Ten film może i będzie dobry, le na pewno nie najlepszy.

ocenił(a) film na 9
nemesisswan

napewno nie;/ już po trailerze widać ,że nie przebije żadnej z wcześniejszych częśći ..zresztą jak już widzę drętwą panne Milan to mnie odrzuca,poprzedniczka ma rację że gorsza obsada

EnATkA

Każdy ma oczywiście swoje zdanie, ale nie można od razu twierdzić, że film będzie beznadziejny. Mi się na przykład podoba. Obejrzyj to chętnie wymienię z Tobą uwagi na jego temat. ;) A wbrew pozorom Christina Milian nie była taka drętwa w tym filmie.

basia_1987

Wg mnie najlepsza część ze wszystkich:) Naprawdę bardzo dobra.

ocenił(a) film na 7
_Mia_

Uwielbiam wszystkie te części, ale jak dla mnie najsłabiej wypadła 2 ;/ drętwa i aktorzy mi zbytnio do gustu nie przypadli. 3 część to klasyka, ma fabułę która jest świetna, w części 4 taniec! po prostu ostatni finałowy boski! Pierwsza część - nie była zła, ale nie mam chęci jej oglądać jeszcze raz. Piąta- równie mi się podoba ma fabułę , a i taniec świetny! Jak dla mnie 3 i 5 najlepsza =)
To tak moim skromnym zdaniem :p

ocenił(a) film na 7
patrycja000

Dla mnie tak samo. 3 i 5. ewentualnie jeszcze 4 może być, ale 1 i 2 nie koniecznie; były takie "mało barwne".;pp