PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689545}

Dzikie historie

Relatos salvajes
2014
7,6 130 tys. ocen
7,6 10 1 130321
7,4 68 krytyków
Dzikie historie
powrót do forum filmu Dzikie historie

Napisy

ocenił(a) film na 7

Ma ktoś napisy do tego filmu?
Cholerka nigdy z tym nie mam problemu a teraz nie moge nic znalezc...

spielberg552

Podłączam się do pytania

spielberg552

Gdyby komuś się udało zdobyć napisy - to serdecznie proszę o kontakt.
Z góry dziękuję.

spielberg552

i ja ^^

spielberg552

Przynajmniej angielskie.

ocenił(a) film na 7
piczympoom

Myślałem, że tylko ja mam problem z tymi napisami :P

ocenił(a) film na 6
spielberg552

ja tez szukam ://

ocenił(a) film na 7
spielberg552

A skąd wy w ogóle macie film???? Tam z napisami problem ;) Hiszpański chyba nie jest taki trudny ;) Słownik się kupi ;) Pozdro

azrael_fw

Film niedawno się pojawił w sieci... Bez problemu można znaleźć w odpowiednim miejscu :)

ocenił(a) film na 7
Bartek_M

Takie odpowiedzi mnie najbardziej irytują. Każdy widział kopie ale nikt nie powie gdzie:]

azrael_fw

Bez nerwów :) Nie chcę tu promować piractwa bo to zło :P kto szuka ten zawsze znajdzie...

Spróbuj wpisać w przeglądarkę np "Relatos salvajes peb" - pewnie coś się znajdzie ;)

azrael_fw

A ja na przykład nie znam regulaminu i nie wiem, czy bym bana nie dostał za podanie takiej informacji, a konta mi szkoda. Jeśli dałoby się napisać w prywatnej wiadomości, to bym Ci napisał. Filmem strasznie się jaram po recenzji Kinomaniaka, a napisy (angielskie) też już są.

ocenił(a) film na 7
Tonyx

W sumie tak. Mój błąd. Przepraszam. Pozdrawiam ;)

spielberg552

Podłączam się...
Na tą chwilę napisów brak. Długo trzeba było czekać na film, teraz czas oczekiwania na tłumaczenie...

spielberg552

Nigdy nie masz z tym problemu? Znaleźć napisy do filmów czy seriali hiszpańskojęzycznych to mały cud. Nie mówię nawet o polskich, ale angielskie czy hiszpańskie dla niedosłyszących byłyby wielkim ułatwieniem.

ocenił(a) film na 7
MikeParcero

Najwidoczniej nie jestem takim koneserem kina hiszpańskiego jak ty Majk.
Chodziło mi o to, że najczęściej znajduje napisy których potrzebuje ;) Tyle.

ocenił(a) film na 9
spielberg552

po ang są na opensubtitles org

ocenił(a) film na 9
terrorystan

i napi projekt

ocenił(a) film na 6
spielberg552

spokojnie . wszystko w swoim czasie . Nie ucieknie wam ten film film , beda i napisy i lekotr i jakość ts i jakośc hd w swoim czasie . pali się wam . Jest tyle inych świetnych produkcji które można juz oglądac z lektorem czy tez napisami więc moze warto się na nich skupic a reszta przyjdzie sama .

maciekb80

Pali się nam.

ocenił(a) film na 6
abcabc

to w takim razie spłoniecie przed ugaszeniem pożaru . I będzie koniec balu panno lalu .

maciekb80

Niestety napisy PL pojawiły się już w sieci, przykro mi :(

spielberg552

jakiś dobry człowiek wrzucił na napi i z tego co widzę to są to normalne napisy a nie żaden translator

spielberg552

właśnie na C H O M I K U J się pojawił z napisami pl...