Ma ktoś napisy do tego filmu?
Cholerka nigdy z tym nie mam problemu a teraz nie moge nic znalezc...
A skąd wy w ogóle macie film???? Tam z napisami problem ;) Hiszpański chyba nie jest taki trudny ;) Słownik się kupi ;) Pozdro
Takie odpowiedzi mnie najbardziej irytują. Każdy widział kopie ale nikt nie powie gdzie:]
Bez nerwów :) Nie chcę tu promować piractwa bo to zło :P kto szuka ten zawsze znajdzie...
Spróbuj wpisać w przeglądarkę np "Relatos salvajes peb" - pewnie coś się znajdzie ;)
A ja na przykład nie znam regulaminu i nie wiem, czy bym bana nie dostał za podanie takiej informacji, a konta mi szkoda. Jeśli dałoby się napisać w prywatnej wiadomości, to bym Ci napisał. Filmem strasznie się jaram po recenzji Kinomaniaka, a napisy (angielskie) też już są.
Podłączam się...
Na tą chwilę napisów brak. Długo trzeba było czekać na film, teraz czas oczekiwania na tłumaczenie...
Nigdy nie masz z tym problemu? Znaleźć napisy do filmów czy seriali hiszpańskojęzycznych to mały cud. Nie mówię nawet o polskich, ale angielskie czy hiszpańskie dla niedosłyszących byłyby wielkim ułatwieniem.
Najwidoczniej nie jestem takim koneserem kina hiszpańskiego jak ty Majk.
Chodziło mi o to, że najczęściej znajduje napisy których potrzebuje ;) Tyle.
spokojnie . wszystko w swoim czasie . Nie ucieknie wam ten film film , beda i napisy i lekotr i jakość ts i jakośc hd w swoim czasie . pali się wam . Jest tyle inych świetnych produkcji które można juz oglądac z lektorem czy tez napisami więc moze warto się na nich skupic a reszta przyjdzie sama .
to w takim razie spłoniecie przed ugaszeniem pożaru . I będzie koniec balu panno lalu .
jakiś dobry człowiek wrzucił na napi i z tego co widzę to są to normalne napisy a nie żaden translator