Witam! Chciałbym tylko zauważyć że taki rewelacyjny film jak "Dziwne Dni" nie został wydany na DVD w Polsce i że bardzo mnie to dziwi. Bo jeśli taka perełka nie jest w stanie zajać miejsca na półce to ja przepraszam, ale czegoś w tej naszej gospodarce nie rozumiem. Myślałem ze to tylko opóźnienie ale czekam juz trzeci rok a tu ani widu ani słychu... Proszę o uwagi na ten temat.. Pozdrawiam wszystkich fanów "Strange Days" ;-) Avlimoney -----------)
racja. ponadto dostepny jkest tylko w jendym sklepie- internetowym- merlinie. mam wrazenie, ze cena kilka miesiecy temu byla nizsza. Jest mozliwosc kupienia co najwyzej na VHSie, ale sadze, ze nie kazdy preferuje taki nosnik. mnie udalo sie kupic za 5 zl. kasete. jakosc nienajgorsza.
poza tym ja starsznie ubolewam nad tym, ze nigdzie w polsce nie dostane "ythe breakfast club"- a ni na cd, ani tym bardzij na dvd.
a ja się wziąłem na sposób,ponieważ na polskich wydawców nie można liczyć.Ściągam dvix(dvdrip) najlepiej 2 cd i przerabiam na dvd.To chyba jedyna metoda żeby mieć film w duzo lepszej jakości niż vhs.
a pplska wersja językowa? już nie mówię o lektorze.. ale chociaż napisy??? co z nimi? pzdr.
Nie ma z tym żadnego problemu,program do przeróbki wstawia także napisy(txt,srt).Ja znalazłem w sieci Strange Days Xvid AC3 2CD-SER i napisy polskie do tej wersji na www.napisy.org
Wprawdzie po latach, ale udalo mi sie zdobyc Dvd z filmem ,,The Breakfast Club''_1985 (Napisy PL). Niestety bez Lektora PL, ale niektore Edycje Dvd z lat 90 niestety tak mialy - tylko Napisy PL. Z Soundtrack'u bardzo podobaly mi sie dwa utwory : Simple Minds - ,,Don't You Forget about Me'' i Keith Forsey - ,,The Reggae (Instrumental) '' - do dzis robia na mnie wrazenie! Ostatnio wracam do filmow z lat 80-90, ale nie wszystkie tytuly wyszly na Dvd...
Jak ktoś chce to mogę wersję z lektorem DVD9 na (c)homika wrzucić, DVDRip już tam jest, poszukajcie konta LikKli93 ;)
lukkli93KCX - MISTRZ! ;-)
Dzięki Bracie za pierwszą i jedyną z polskim lektorem i pięknym menu wersję DVD9 "DZIWNYCH DNI" !!!
lukkli KOZAK jakich mało! Dziękuję Ci i pozdrawiam serdecznie ;-)