PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648}

Dziwne dni

Strange Days
1995
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 12037
7,5 21 krytyków

Dziwne dni
powrót do forum filmu Dziwne dni

Mam pytanie - nie doogladałem wczoraj końcówki - co stało się po tym, jak Lenno odkrył, że jego przyjaciel jest mordercą i cały czas kochał się w Kate? Zaczęli się bić i takie tam.

Dziękuję za odpowiedź!

gockab

Tak się składa, że ja przeoczyłem początek ;). Po tym jak "...Zaczęli się bić i takie tam" Lenny zabija Maxa a akcja przenosi się na ulice LA, gdzie Lornette obezwładnia gliniarzy zamieszanych w morderstwo (scenę morderstwa- owy początek- przeoczyłem). Oczywiście cała intryga się wyjaśnia, zło i występek (gliniarze wyjęci spod prawa)spotyka zasłużony los po czym następuje kulminacja iskrzącego między Lennym a Lornette ... http://www.youtube.com/watch?v=LFIdKRaK7pY Niestety nie pamiętam jaki kawałek leciał w tle napisów końcowych bo zmieniłem "pozycję leżącą" i spłynęła na mnie faza R.E.M.

The_Naturat_Born_Kiper

Piosenka która leci na samym końcu filmu w momencie kiedy wybija godzina 00:01 1 stycznia 2000 roku to Deep Forest & Peter Gabriel - "While The Earth Sleeps". Polecam Soundtrack z filmu można na nim znaleść naprawdę niesamowite kawałki