Earl i ja, i umierająca dziewczyna

Me and Earl and the Dying Girl
2015
7,3 33 tys. ocen
7,3 10 1 32770
7,2 29 krytyków
Earl i ja, i umierająca dziewczyna
powrót do forum filmu Earl i ja, i umierająca dziewczyna

Światowa premiera już była, czy ktoś ma jakąś informację, czy można już gdzieś znaleźć ten film?

ocenił(a) film na 8
emiljon

film dopiero wchodzi do szerokiej dystrybucji , 2 wrzesnia w uk a wlistopadzie w polsce, nawet jak musisz jeszcze troche poczekac , to naprawde warto (ja widzialem film dzisiaj t.j. 24.08 na przedpremierowym pokazie)

krzysio53a

Dzięki za odpowiedź. Słyszałam same genialne pochwały, dlatego chciałabym już obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
emiljon

w polsce premiera jest w listopadzie, ale ten film jest popularny na przedpremierowych pokazach typu "niespodzianka" (taki na jakim bylem w UK), tak ze jezeli jakas siec kin ma takiego typu pokazy , to moze uda ci sie zobaczyc go wczesniej

krzysio53a

Mogę spytać gdzie byłeś na takim w UK? Też tu mieszkam i chętnie bym się na coś takiego wybrała.

ocenił(a) film na 8
emiljon

obawiam sie ze juz za pozno na ten film , ale nic to bo premiera w UK jest za tydzien, a przedpremierowe pokazy odbywaja sie w sieci Odeon, to sie nazywa "Odeon Unseen Screen" seanse odbywaja sie zawsze w poniedzialki 6-8 razy w roku zawsze jest to cos co premiere ma za kilka ,kilkanascie tygodni i kosztujr tylko £5 od osoby, info na stronie odeona i na twitwrze

krzysio53a

Ok, dzięki wielkie, na pewno następnym razem pójdę na coś takiego. :)