PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452768}

Ed, Edd i Eddy: Wielkie Kino

Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show
2009
7,2 2,0 tys. ocen
7,2 10 1 2020
Ed, Edd i Eddy: Wielkie Kino
powrót do forum filmu Ed, Edd i Eddy: Wielkie Kino

eee co to ma być?Kinowy film ed edd eddy?jeśli tak to jaka animacja:3d czy taka jak w normalnej bajce?o co będzie chodzić w tym filmie?Więcej info please

użytkownik usunięty
wolf8128

w necie już od jakiegoś czasu krąży o tym filmie. ma zostac zrobiony dopiero po skończeniu 6 serii serialu. nie wiadomo czy będzie w kinach czy od razu na CN. scenariusz będzie prawdopodobnie o tym, że Eddy będzie poszukiwac swojego brata. I rozwiąże się tajemnica co Chudy ma pod czapką. Tyle mi wiadomo. pozdro:)

ocenił(a) film na 4

No tak to nieśmiertelne pytanie "Co Chudy ma pod czapką ?" xD Może w końcu się wyjaśni. Ja jestem jak najbardziej za żeby film powstał (nawet jesli mamy czekać do końca 6 serii) !

użytkownik usunięty
Ultor

problem w tym, że ja JUŻ nie mogę się doczekać:)

No ja też nie mogę się doczekać :) 6 seria się nawet nie zaczęła produkować, a oni już marzą o filmie... Mam nadzieję że będzie on kinowy ;) No i poznamy bliżej brata Eddy'ego oraz poznamy odpowiedź na pytanie, co Chudy kryje pod czapką :P

użytkownik usunięty
Kettelburn

przykro mi, ale to nie będzie film kinowy.

ja wiem o jest pod skarpetą chudego eda........;].......hi hi........
jakaś książka.wyjaśniło się już w odcinku 2 seri w szkole
a brata eddy'ego jeszcze nie było.
mam swój pomys na film w kinie..........
ed edd n eddy:sprawa brata eddy'ego
w roku 2009 15 lipca

mishina

właśnie na 4chanie był temat o tym ... film juz jest nie wiem jak go zdobyć mam nadzieje że torrenty mi pomogą...

przez chwile oglądałem go na jakimś kanale on-line (tv) http://www.livestream.com/lolanimu .. widziałęm też fotke - bedzie brat Eddyego w tym filmie ...

to tyle, nara

Hm,mam jedno pytanie. Po dłuższym szukaniu udało mi się ściągnąć Big Picture Show.Mimo,iż po angielsku i nie zrozumiałam niektórych słów.Cały film to po prostu jazda bez trzymanki.Chciałabym się dowiedzieć czy KIEDYKOLWIEK wyjdzie po polsku? Liczę na odpowiedź (:

PS.Wcale nie pokazali co Chudy ma pod czapką! Tzn.Ed ściągnął mu ją,jednak nic nie pokazali :(

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
piespedant

możliwe, że powiedzą co mają pod czapką. ale wierzę, że to będzie po polsku

ocenił(a) film na 4
kakaszi5

Może być. Trzyma klimat serialu. Szkoda, że nie było akcji z czapką :)

ocenił(a) film na 6
Ultor

Jedynie na jaki trop trafiłem to tylko w jakimś teledysku angielskim z edkami był fragment o tym.. nawet nie wiem czy już nie usunięto no ale... był tam mózg po prostu i jeszcze jakaś zielona maź

ocenił(a) film na 9
mxmaru

jakby co tak na prawdę to Edd ma tam spalone włosy

ocenił(a) film na 8
Ultor

W filmie nie jest pokazane co Chudy ma pod czapką

ocenił(a) film na 8
wolf8128

animacja taka jak w normalnej bajce , w filmie będzie chodzić o to że Ed Edd i Eddy zrobili wielki przekręt i wszyscy chcą ich za to pobić a oni uciekają