5,4 1,2 tys. ocen
5,4 10 1 1217
5,5 2 krytyków
Eden Log
powrót do forum filmu Eden Log

Porównałbym ten film do Pana Tadeusza: ludzie uważający siebie samych za znawców twierdzą że jest piękny...
Generalnie ten film zrobiło nieślubne dziecko Lyncha i Tarantino po końskiej dawce LSD. Gdybym nie przeczytał opisu to nie wiedziałbym o co chodzi. Proponuję puszczać go skazanym za drobne przestępstwa zamiast więzienia. Przez 3/4 filmu nagi koleś lata po jaskiniach i dyszy. Fabuła prawie żadna a dialogów jest tyle że cały plik z napisami zmieściłby się w tym komentarzu.
Podsumowując: CHŁOSTA. Rozumiem że gusta nie podlegają dyskusji, ale komentować je chyba można - jeśli toto się komuś podoba to czas odstawić PROZAC.
Pozdrawiam,
Supertomec

ocenił(a) film na 4
supermonica

Jak zrozumiałem, w "Panu Tadeuszu" nagi koleś lata po jaskini i dyszy... Uwierz mi, warto skończyć chociaż szkołę podstawową.

ocenił(a) film na 8
supermonica

ja nie czytałam opisu, oglądnęłam i wiem o co chodzi, raczej opisy czytam zawsze po oglądnieciu filmu i recenzje, bo chce sobie sama wyrobic zdanie, a jak sie cos czyta to mzna sie czyms zasugerować, a jak sie ogląda bez wcześniejszego balastu to odbiera się film bardzo subiektywnie i odbiór jest tylko i wylącznie moj, jakies rozumienie symboliki itp. rzeczy , z ksiązkami mam podobnie, nigdy nie czytam przed przeczytaniem recenzji ,opinii jakichkolwiek, poniewaz chcę odbrać tylko i wyłacznie jakis twór poprzez siebie