Bardzo Was proszę, napiszcie mi jak ten film się kończył... Nagrałam go, ale coś z godziną nagrywania było nie tak i 'ucięło' mi kilka ostatnich minut.
Widziałam do momentu, w którym ten biznesmen dał Jule na piśmie, że już nie chce, żeby mu płaciła (czyli moment, w którym dotarł do domu)
Błagam o streszczenie końcowego fragmentu.
Z góry dziękuję :)
Potem jest scena jak troje głównych bohaterów śpi sobie w najlepsze w łóżku i nagle ktoś puka do drzwi. Potem widzimy grupę antyterrorystów w pełnym uzbrojeniu, którzy pukają, ale nie doczekawszy się odpowiedzi wywarzają dzwi i wchodzą.... do pustego mieszkania, które młodzi wczesniej zamieszkiwali. Oprócz gołych ścian znajdują kartkę, na której jest napisane: "Niektórzy nigdy się nie zmienią. Edukatorzy."
Potem widzimy jak Jule zwleka się z łóżka żeby w końcu otworzyć drzwi, za którymi stoi pani, która sie pyta, czy może sprzatnąć juz pokój <najwyraźniej przyjeciale są w hotelu>.
Następnie widzimy jak trójka głównych boheterów wsiada do jachtu i płynie w stronę wysepki, o której wczesniej byla moza. Ze zdjęcia z dokumentów tej łodzi wynika, że jest ona własnością ich bogatego "przyjaciela"...
Odpływają w siną dal z kolajnym pomysłam na "edukowanie" ludzkości :]
"Następnie widzimy jak trójka głównych boheterów wsiada do jachtu i płynie w stronę wysepki, o której wczesniej byla moza. Ze zdjęcia z dokumentów tej łodzi wynika, że jest ona własnością ich bogatego "przyjaciela"...
Odpływają w siną dal z kolajnym pomysłam na "edukowanie" ludzkości :]"
hehe, wersja którą ja oglądałem kończyła się na tej kartce na ścianie i później już tylko napisy były ;]