Kiedyś w TV oglądałem świetny film i pamiętam tylko jego zakończenie: gościu znajduje się w budynku jakiejś i rozmawia z jej prezesem (?), dowiadując się przy tym, że jego życie to był tylko wymysł jego mózgu. W realnym życiu wziął udział w projekcie tej firmy (był chory?) i leżał gdzieś nieruchomo, tymczasem wydawało mu się, że cały czas żyje... Wiem, że mało szczegółów, ale może ktoś kojarzy? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc...
truman show byl troche podobny, ale to na pewno nie o ten film Ci chodzi;p moze jakiegos aktora znasz,kojarzysz?
Czy ty myślisz? Wiesz że w ten sposób psujesz innym film? Właśnie wyjaśniłeś zakończenie jednej z produkcji której jeszcze nie widziałam - i pewnie nie tylko ja - a weszłam w wątek by ewentualnie pomóc, a Ty rozpisałeś to, co miało być kulminacją. Przez takie osoby jak Ty można dojść do wniosku, że nie warto pomagać komukolwiek, kto szuka jakiegoś filmu.
Myślenie nie boli...
a SHUTTER - WIDMO sie konczy tak ze duch tej co popelnila samobojstwo i straszyla potem,siedzial caly czas na karku glownego bohatera?