PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40252}

Efekt motyla

The Butterfly Effect
2004
7,8 514 tys. ocen
7,8 10 1 513698
6,1 68 krytyków
Efekt motyla
powrót do forum filmu Efekt motyla

nie!

użytkownik usunięty

Nie wiem dlaczego, ale po prostu nienawidzę tego filmu. Nie mówię, że jest zły, bo jest na prawdę dobrze zrobiony, ale go nie lubię. Wywołuje u mnie dziwne wrażenia...

ocenił(a) film na 8

Mówisz, że nie jest zły ale oceniasz na niżej niż bardzo zły- zastanawiające...

A mi się szalenie spodobał. Wspaniały film, a Kutcher pokazał, ze jest świetnym aktorem.

ocenił(a) film na 4
mrs robinson

Przepraszam, bo albo właśnie zakrztusiłem się kotletem, który konsumowałem, albo Twoją wypowiedzią. Kutcher dobrym aktorem... Ahaa....

Dark_Crow

To prawda Kutcher może nie jest słabym aktorem, ale to aktor typowo komediowy. Nie sprawdził się w "Efekcie motyla" i nie sprawdził się w filmie "W obliczu przeznaczenia". Ten drugi film za to znakomicie obronił scenariusz i Michelle Pfeiffer.

max003

Mi się Kutcher podobał w tym filmie, uważam, ze się sprawdził. Cały film jest rewelacyjny.

ocenił(a) film na 4
mrs robinson

Kutcher to bardziej showman. Zawodowo robi z siebie idiotę. Jest też znaczenie lepszym producentem telewizyjnym: ciekawy, ale niedoceniany program dla MTV "Room 401". Aktorem nie jest, gdyż nie radzi sobie z wieloma rolami. W dramacie jest kompletnie nieprzekonywujący, tak jak i tu. "Efekt Motyla" to taka piękna historyjka, stworzona by wpierniczać przy niej popcorn.

ocenił(a) film na 9

Oglądałem go kilka lat temu - wydał mi się mało ciekawy, wręcz tandetny. Obejrzałem go dzisiaj ponownie. Zmieniłem zdanie - doliczyłem mu dwa punkty na plus. To dobry film.

użytkownik usunięty

Jeden z moich ulubionych filmów.

ocenił(a) film na 9

pomiędzy 1 a 10 są też inne oceny - warto o tym pamiętać - bo obejrzyj np "wojna światów 2", albo "supernova 2012" ...i znów ten film i zastanów się czy (nawet w twojej ocenie) nie zasługuje on jednak na jakieś 6 a może nawet 7... ;)

Nie znasz się i tyle... Nie wiesz co to dobry film... Jak dla mnie jeden z lepszych filmów jakie obejrzałam. Strasznie wciąga, świetna fabuła. i dobra gra aktorska... Ode mnie 9

użytkownik usunięty
dodsab

przecież mówie że jest dobry, ale go nie lubie, nie wiem, czasmi tak mam, że film jest dobry, ale mnie nie porywa. doceniam wasze zdanie.

Tu się ucenia na ile jest dobry, a nie na ile się podoba, jest to jednak różnica. Pewnych filmów np. nie oceniam bo bym zaniżył ocenę mimo tego że je lubię ale wiem że nie były zrobione za dobrze (namieszałem).

Co do "Efektu motyla", może po prostu po prostu nie lubisz wracać do tego co było lub mogło potoczyć się inaczej i stąd ta niechęć do filmu.