PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10336}

Egzorcysta III

The Exorcist III
1990
5,8 6,7 tys. ocen
5,8 10 1 6705
5,5 6 krytyków
Egzorcysta III
powrót do forum filmu Egzorcysta III

3/10

ocenił(a) film na 3

Ten film jest beznadziejny. Nie powinien mieć w tytule nazwy "Egzorcysta" bo to totalna profanacja pierwszej części. 3/10 nie wiem nawet czy nie dałem za dużo.

ocenił(a) film na 1
Normaden

Pierwszy film któremu dałam 1/10. Nie oglądałam części 1 ale oglądałam 4 i mi się podobała. "Egzorcysta 3" nie wnosi nic nowego, trochę straszny, ale bardziej dlatego że z założenia boję się horrorów o diable. Efekty specjalne i scena z wielkimi nożycami po prostu śmieszne. Pozatym albo są straszne dłużyzny albo aktorzy mówią coś tak szybko że nie można się połapać "kto, z kim, gdzie i dlaczego". Miałam wrażenie że oglądam film klasy B.

ocenił(a) film na 7
crazy daisy

no to nie ogladas II, to jest dopiero profanacja, III trzyma poziom choc jest calkiem inny niz klasyczny Egzorcysta, IV taka oo..

ocenił(a) film na 2
Normaden

Zgadzam się z założycielem postu.Ten film tylko hańbi pierwowzór;/

ocenił(a) film na 1
Normaden

dales o 2 za duzo

ocenił(a) film na 7
schiz

1/10? chyba z samej złośliwości...za samą scenę na szpitalnym korytarzu należy się co najmniej 6pkt jedna z bardziej przerażających scen ever

ocenił(a) film na 1
SooWoop

mnie tam NIC nie przerazilo.
nuda kryminalna.

użytkownik usunięty
schiz

gimbusy powinny miec osobne forum na swoje madrosci.

ocenił(a) film na 4
Normaden

Niestety, muszę się zgodzić. Niby była tam nawiązania do genialnej jedynki, ale co z tego? Ten film to jedno wielkie rozczarowanie. Nie straszy, lecz drażni i nudzi, Jedyny plus to scena z "chodzącym" posągiem w szpitalu.

użytkownik usunięty
Heatseeker

ten film cie przerasta. spadaj oglądac szybkich i wkur...onych nr 34.

ocenił(a) film na 4
Normaden

Ten film nie byłby taki zły, gdyby na niego nie patrzeć przez pryzmat kultowego Egzorcysty. Wystarczyłoby zmienić tytuł, poprawić scenariusz i byłby to zupełnie inny film, całkiem dobry horror.

użytkownik usunięty
grimfather

użytkownik usunięty
Normaden