Oglądałam to z kolezanką. Potem bałysmy sie spac a raczej obudzic o 3 w nocy ....
Film jest oparty na książce profesor Goodman "Egzorcyzmy Anneliese Michel".Czytałem tę książkę i nigdzie nie ma w niej napisane cokolwiek na temat godziny 3.00 w nocy.Ta godzina została "stworzona" na potrzeby filmu.Opętani nie mają ataków tylko o 3.00, to nie jest sprawa czasu.
Chodziło o to, że po obejrzeniu tego filmu budziłam się o 3. Tkwiło to w mojej podświadomości ;) Czy ta książka jest warta przeczytania? Pozdrawiam!
Pytasz czy książka jest warta przeczytania.Jeżeli naprawdę chcesz bliżej poznać tę historię, zagłębić się w temat opętania demonicznego, a nie tylko "liznąć" temat po wierzchu opierając się na kilku naiwnych komentarzach osób, które nie mają pojęcia o tym temacie - to gorąco polecam.Ta książka wciąga czytelnika i po jej przeczytaniu życie nabiera innego wymiaru.Nie można przejśc obok tej historii obojętnie.Tak więc jeszcze raz zachęcam do jej przeczytania.Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia:)