Wiec nie był to jakiś super horror, ale fajnie ją wykrzywiało :)
Uśmialiśmy się z dziewczyną na scenie z kotem jak skoczył haha :)
Ogólnie fajnie się oglądało, wiec 7/10 to max co mogę dać.
Film??
Słabizna jakich mało!!!
Uważam, że najlepsze horrory w historii kręcono w latach 80 i 90-tych, później już tylko co najwyżej próbowano "kręcić"
Więc 2/10 to max co mogę dać...
W pełni popieram!! ten pseudo "horror" to dosłownie jeden wielki DRAMAT...!!
Nie jestem żadnym "ateistom"... czy coś, ale w życiu oglądałem już naprawdę sporo filmów w tym chyba najwięcej horrorów i jeśli dla kogoś ten film jest dobry to wg mnie to świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jeszcze BARDZO mało w życiu widział...
Pozdrawiam.
No to teraz masz już przynajmniej pewność, że nie kłamałem...:-):-) jeżeli wiesz co mam na myśli:-)
twoim zdaniem film "bez litości" jest lepszy? jesli chce zobaczyc horror z założeniem że bede się śmiał to na "bez litości" wyłbym ze śmiechu duzo częściej :P
Dziwi mnie tak niska ocena tego filmu, myslę ze to zasługa Ateistów którzy specjalnie oceniają tak nisko ten film .;p
MOŻLIWY SPOILER "Bez Litości" dla mnie lepszy, ze względu na fajne brutalne scen, ale w szczególności za pomysł i to jak się mściła. Sceny podobne jak z Piły choć wyboru nie mięli za bardzo :) Egzorcyzmy myślałem ze będą dożo lepsze, ze będzie się czego bać, a ocena 7 dla kolegi wyżej za wysoka, a dla mnie maksymalna bo kilka fajnych ujęć było. Po części zgadzam się z RamirezXvX, jako horror nie był wysokich lotów, ale przesadą jest też uważanie, ze jest to słaby film. Jak kolega jest takim fanem horrorów to poproszę o kilka tytułów Twoim zdaniem wartych obejrzenia.
Pzdrawiam :)