Masz nasrane we łbie. To ludzie są szatanem, jego personifikacją , to ludzie są okrutnymi potworami a nie jakiś mitologiczny gościu, ogarnij się ciemniaku
Haha dokładnie takiej reakcji się spodziewałem. Słyszałeś kiedyś o sataniźmie Laveyańskim?
Następny idiota który myśli,,że rozmawia z osobą swojego pokroju, ja zdaje sobie sprawę z własnej głupoty, szkoda ,ze większość społeczeństwa tego nie potrafi... wmawianie choremu ,że jest opętany przez szatana tylko jeszcze bardziej pogłębia chorobę, ale co zrobisz zawsze będzie margines umysłowy wierzący w bajki
Michał, obrałeś taktykę zbitego psiaka i próbujesz ludzi brać na litość? Ciekawe chociaż niemerytoryczne.
Ale wiesz, że wszędzie gdzie nie patrzysz objawia się fascynujący świat barw i kształtów? Problem polega na tym, że gdy spoglądasz w jakies miejsce, to on znika. Gdy je widzisz, to się szybko chowa. Jak próbujesz być sprytny i używasz lusterka, to też nie pomaga - zawsze się chowa. I jak przymrużysz oczy, to też. Ale jest, wierz mi - jest to tak piękne i fascynujące, że aż szkoda, że nie jesteś w stanie tego dostrzec!
;)