PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207755
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

Zabawny film

ocenił(a) film na 8

Ale to nie było opętanie tylko choroba psychiczna.

ocenił(a) film na 8
kryszti

Największą sztuczką Szatana w 21 wieku było przekonanie ludzi że nie istnieje

ocenił(a) film na 8
raiden19

Masz nasrane we łbie. To ludzie są szatanem, jego personifikacją , to ludzie są okrutnymi potworami a nie jakiś mitologiczny gościu, ogarnij się ciemniaku

ocenił(a) film na 8
kryszti

Haha dokładnie takiej reakcji się spodziewałem. Słyszałeś kiedyś o sataniźmie Laveyańskim?

ocenił(a) film na 8
raiden19

A ty o własnym intelekcie?

ocenił(a) film na 8
kryszti

Następny idiota któremu wydaje się że wszystkie rozumy zjadł :D

ocenił(a) film na 8
raiden19

Następny idiota który myśli,,że rozmawia z osobą swojego pokroju, ja zdaje sobie sprawę z własnej głupoty, szkoda ,ze większość społeczeństwa tego nie potrafi... wmawianie choremu ,że jest opętany przez szatana tylko jeszcze bardziej pogłębia chorobę, ale co zrobisz zawsze będzie margines umysłowy wierzący w bajki

raiden19

daruj sobie i tak go nie przekonasz.

ocenił(a) film na 4
michalzawiski

Michał, obrałeś taktykę zbitego psiaka i próbujesz ludzi brać na litość? Ciekawe chociaż niemerytoryczne.

ocenił(a) film na 4
raiden19

Ale wiesz, że wszędzie gdzie nie patrzysz objawia się fascynujący świat barw i kształtów? Problem polega na tym, że gdy spoglądasz w jakies miejsce, to on znika. Gdy je widzisz, to się szybko chowa. Jak próbujesz być sprytny i używasz lusterka, to też nie pomaga - zawsze się chowa. I jak przymrużysz oczy, to też. Ale jest, wierz mi - jest to tak piękne i fascynujące, że aż szkoda, że nie jesteś w stanie tego dostrzec!

;)